Tuesday, October 19, 2010

Promosi English Cotton di Whitey Mommy's Blogshop!

~Sticky mode for 2 days~

Salam uolls,

Saya sekarang sudah jatuh cinta sama itu kain cotton. Tak kira lah english cotton ke, japanese cotton ke, asal kain cotton yg boleh buat baju kurung lah. Tapi tak suka viscose cotton psl  kain nya kecut lepas basuh. Saya ada sesang kurung viscose ni tp pas basuh saya perasan kainnya jadi singkat. Ingtkan tukang jahit salah ukuran, bila ukur dgn baju yg dihantar sekali rupanya kain tu mengecut. Lain kali basuh dulu kain sebelum hantar jahit. Padan muka aku..hahaha

Ok, saya ada beli satu kain English Cotton dr Whitey Mommy's Blogshop  nih. Kain dia bagus2, berkualiti, tak panas dan tak mengecut. Kalu korang tengok harga mungkin korang akan kata mahal, tapi percayalah kualiti mmg bagus! Ari tu saya ke kedai kain Salem Aziz (Cawangan Jakel di Trg) dna tengok la pesen2 cotton dia. Cantik2 dan ada yg murah dan ada yg sampai beratus2. Dan bila pegang kain tu memga beza tau kain yg harga bawah rm50 dengan atas rm50.

Jom tengok contoh2 cotton kat belog Sha nih ..




yg last ni saya punya tau..hahahaha

Ada banyak lagi yg cantik2. Korang p terjah belog dia. Sekarang tengah wat promosi tau.. rugi kalau tak beli.

Oh ye, dia juga sgt pandai design watermark, header  dan macam2 lagi. Korang jenguk la. Bagus sha ni, ada bakat.

Selamat bersopim!

MySpace

7 comments:

  1. emm eLLy pun dah terjebak ngan kain cotton nie .. nanti eLLy nak pi jengah2 ke blog tu

    ReplyDelete
  2. kak elly..

    sy bru trima kain dia, mmg bagus dan berkualiti..berbaloi dgn harga..

    ReplyDelete
  3. memang lawa2..dah terberkenan gak nie

    ReplyDelete
  4. jalan2 singgah tenguk kain cotton :)

    kain cotton mmg sesuai dgn cuaca kita. buat design ala2 malaysia plk ok kut?

    ReplyDelete
  5. atty,

    lawa kan kty..rs nk beli satu lg..hehehe


    piewahid,

    sesuai la dgn malaysia tp cotton ni bnyk jenis kain, kalu yg x brp tebal tu ok lah..

    ReplyDelete
  6. cantiknya kak. teruja sy kat sini. sy mmg suka sgt kain bunga kecik. tak kisah la cotton atau licin.

    mak pun selalu cerita pasal kain2 ni. lg la buat sy tak sabar nak balik.

    ReplyDelete