Friday, October 22, 2010

Jalan2 keTesco KB

Malam tadi ada date dgn kawan pakcik botak, kitorang g minum kat Hayaki Cafe depan Hotel Reinassance. Banyak cawangan Hayaki ni. Dari ari tu lagi nk g Hayaki psl nak minum Ice Mango Rock. Ni gara2 tengok blog An cayam la..


Saya order mee ladna dgn ice mango rock, pakcik botak order mee ladan dgn kopi tulen, kawan dia Cik Ayu order kopi ais dgn roti kahwin, hahahaha. Sekali ice mango rock xde lah, kemfunan gua! Takpe, nanti kita terjah hayaki kat lain plak. kena cari jugak ice mango rock tu b4 balik trg.

Cik Ayu yg malu2..hehehe


Pas makan g terjah Tesco KB psl nk cari bekalan skit. Hahaha kelaparan kan aku kena tinggal nanti.



 xde keja pakcik botak nih, gmbr FF pakai tudung pun di ambik nye ;)

Petang ni ada dating sama An dan Kery di New Horizon. Yeeeaahh!
MySpace

11 comments:

  1. sedap ke mee lakna kak??
    tu menu baru. dulu2 x de pun. mee/ nsik grg. menu baru. an lum cuba!

    ReplyDelete
  2. oooo, ok je la, sdp sgt tu xdok le tp buleh telan la..hahahaa

    ReplyDelete
  3. ice mango rock ko tu memang rock la !

    ReplyDelete
  4. sedap la pulak ice mango rock tuh...hummmm...teringin la pulak

    ReplyDelete
  5. lama dah tak makan mee ladna..

    ReplyDelete
  6. elly,

    xtau la rock ke x rock , bmul cuba lg..haaha


    hamizah,

    tu le, kena try jugak nih..

    ReplyDelete
  7. diamilikku,

    buat sndiri pon buleh su..



    kty,

    ni 1st time mkn me ladna, biasa kmkn kueteow ladna..

    ReplyDelete
  8. uih2... tgk kepekatan mango rock tu sy dh tekenyit2 mata bayang, hahaha...

    ReplyDelete
  9. Sila emel kan no hp mu. Bandito_Danish@yahoo.com. Mana tau kalo2 ahkak ke kb boleh jumpa jumpi.

    ReplyDelete
  10. wawa,

    hahahaha


    kv,

    eh lupa lak KV duk kelate..hahaha okies..

    ReplyDelete