Wednesday, October 6, 2010

Ada org kena denda..hahaha

Alkisahnya, opismate saya si Fiza ni kena denda, sebabnya dia nikah ari tu, tak kawan2 opis yg tau..kira mcm mengejut jugak lah. dia just sms je tp masa sending tu katanya handphone nya jam..hahaha. Jadi ramai jugaklah yg tak dpt jemputan nikah dia tu. Budak2 ni maraj2 jugak psl ari tu kata nk nikah 10.10.2010 tup tup raya ke 6 tu tetiba nikah.

Jadiknye ada la yg mengenakan fiza ni suh belanja la psl buat nikah mengejut tu. Kenduri dia x buat lagi. so masa lunch hour tadi la dia menunaikan denda nya..hehehe lagipun kawan2 opis tak kenal lagi suami budak kecik ni..

 fiza dan jimmy

 baik budak aqeel nih..


 diam juk duk dgn aunty dayah, terlebih empuk kut..hahahak


 ada bakat tak? hehehehe


terer kan, sebelah pegang aqeel, sebelah lagi makan..huhuu aqeel diam je duk dgn saya, last2 tido..huk aloh comelnye...


 semua org berebut nak dukung aqeel..hehehe bila la giliran saya plak..

thanks to fiza n jimmy kerana sudi belanja kitorang makan kat pizza tadi. diorang ni dlm mood nk honeymoon, minggu dpn cuti 2 minggu nak p phuket..oohh best nye. 

~malam ni hntr pakcik botak ke airport, esok pagi dia terbang ke bangkok..saya kena tinggal lagi..uwaaaa nak ikuuuuttt!!

MySpace

12 comments:

  1. amboi denda nie memang kena di lunaskan.. klu denda jpj boleh gak mintak discount kan ;p

    ReplyDelete
  2. aduhhh... time2 nak nikah pulak tipon buat hal.. hahaha.. skill pegang budak smbil makan tu mmg kena belajar dr awal..haha

    ReplyDelete
  3. wah, siap kena denda. patut korang yg belanja dia, pasal dia yg baru kahwin, hehehe

    ReplyDelete
  4. mekchu,

    tulah, ramai yg tak tahu..hehehe


    madamsooyaree,

    hehehe psl dia nikah mengejut langsung kena denda sekali..heheh


    hamizah,

    kesian ke..?? hahaha

    ReplyDelete
  5. lagi ramai yang buat camtu..lagi best..selalu dapat makan free..kan..kan..kan..

    ReplyDelete
  6. amboi, best nyer makan pizza..sejak raya nih dah lama tak makan fast food.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. marinahunny : Kranya tidak mengganggu incom yang dah ade la??

    contonhya campaign.
    kalau untuk blog tu die letak kat blog tu je??
    ke die letak jugak lam blog baru??


    sori sebab out of topic...:)

    ReplyDelete
  9. nasib baik dah langsai dendanya ..
    apapun selamat pengantin baru utk fiza.

    ReplyDelete
  10. kty,

    teringin nye nak jmpa kty...

    ReplyDelete