Friday, October 22, 2010

Dating bersama An Wardrobe di New Horizon ;)

Hai kawan2,

Bestnye jalan2 cari makan. Ni baru balik datim dgn An cayam. Sbnrnya kenal dia ni kut blog je, kes nya saya slalu beli blouse dgn dia. Skrg ni lama dah tak beli takut tak muat.Kahkahkah..

Ok, citenya semalam dah set set dgn An nk kuar sesama. So An ajak g kat New Horizon kat Wakaf Che Yeh. Siang td confirm balik sekali pakcik botak plak ada training persembahan kul 2.45. Janji dgn An nak kuar kul 4.30, diah dah book dah. Last2 saya g dulu, An dtg ambik pastu pakcik botak p kendian pas abis training.

Gambar adalah banyak ok, so pilih2 je, nt yg lebih2 pakcik botak kasi masuk FB.

 an dan kery




 ada tomyam seafood


 udang mentega


 sotong celup tepung


 tauhu sizling


 siakap limau kut



 selepas makan - licin! over tau pakcik ni.. ;D


 

suka gambar nih..hehehe


tima kaceh An dan Kery belanja kami makan di sini. Sedaaaappp!  Nanti lain kali kita jumpa lagi deh.. mmmuuah!

MySpace

10 comments:

  1. urrrrrrppphhh alhamdulillah...

    tapi lapar lah lagi malam ni -pakcik botak

    ReplyDelete
  2. confirm muat!!! ;) lai lai.
    muahaha.

    pstttt~~laju nya update blog.

    ReplyDelete
  3. best jalan-jalan cari makan ;)

    ReplyDelete
  4. kenapa tak letakkan alamatnya..
    maybe next time aku pon nak try gak tempat tu..
    thanks...

    ReplyDelete
  5. ooh ohh kak marina, dd kenal ann ni.. dulu2 ada beli baju ngn an, pastu kdg2 baca blog die gak, hehehehe

    ReplyDelete
  6. an,

    hehehe, jgn la goda ai.. ;)


    joy,

    ;)


    lady,

    rasanya steam kut..

    ReplyDelete
  7. midonz,

    alamat penuh tak tau tp restoren ni betul dkt simpang 4 slpas signboard wakaf che yeh


    dd,

    heheheehe kat luar dia lagi cute tau si an ni.. ;)

    ReplyDelete
  8. yeap ikan steam!
    apa salahnya i mggoda u ;) muahaha.

    ReplyDelete