Thursday, October 21, 2010

Kelantan Trade Centre

Salam kawan2 ku sayang,

Sekarang saya berada di Kota Bharu, Kelantan dan menginap di Kelantan Trade Centre (KTC) selama 5 hari sehingga Isnin depan. Semalam nak upload gambo tp blogger problem kan. Kami hotel apartment tingkat 17. Buleh tahan, mcm sebuah rumah, ada dapor dan ruang tamu. 1st time stay kat hotel apartment, biasa bilik hotel je kan. Rupanya hotel apartment ni mcm sebijik rumah lah.

dapor nye siap ada rice cooker. kuali letrik pon ada. intai bawah tu rupanya ada sekampit beras.hahahaha bagusnya..


 ruang tamu..hahaha abaikan pakcik-kungfu-tak-pandai iteww



 ini kipas+lampu dlm bilik tidor. cantik weh. mcm sekuntum bunga. petik suis je dia start kembang slow2.hahaha jakun giler..hahaha. Mana nak carik ek..?


 kami dpt family room, so ada 1 katil besar + 1 katil kecik. Sakan lah golek atas katil..hahaha


 cantik plak langsir nih.


kesayanganku sblm p majlis perasmian di Grand Riverview. Tinggal gua sorang2.

Berjaya siapkan 1 bajet. huhuhu good girl. bila nk p jalan2 nih? Eh, sape tau kat KB nih mana nak cari bantal kekabu yg ori..?

Update belog sambil ditemani lagu Kisah Seorang Biduan oleh Dahlan Zainuddin. Lagu kegemaran pakcik  botak. Hahahaha smpai aku pun dh ingt lirik lagu ni..hahhaa

MySpace

11 comments:

  1. a ah, mmg xdpt nak upload gambo sejak semalam. trus tbantut saya nak publish entry.

    p/s kalau buat family day, mmg save budget tmpat cenggini :)

    ReplyDelete
  2. iye lah, tp rate buleh tahan juga encik piewahid. kwsan pun ok, tgh bandar..

    ReplyDelete
  3. wahhh!! unik sungguh kipas n lampu tu x penah lagik an tgk menda gitu. hebatt!!

    ReplyDelete
  4. alamakk! an x tahu kt mana nk cr bantal kekabuuu. sbb beli bantal kt mall jerk. muahahah

    ReplyDelete
  5. amboi...doh duk kelate agi r ni???

    ReplyDelete
  6. ann,

    hahhaha kan? cantik dan unik. Berebut dgn cik abg sape nk tekan suis.hahahah xpelah ann, kalu jumpa beli je bantal tu, kalu xde pon xpe..

    cheqna,

    iye cheqna, bru smpai kemaren.. ;)

    ReplyDelete
  7. HAHAHAH,,,,NAKAL AKAK NI..JAKUN BENOR..ADE...TRY G KEDAI HIADAN LAPU2..TANYER YER HOK LAMPU + KIPAS..ADE RRR...NNTI AJOK PAKCIK GI SHOPING2 WAKAF CHE YEH YER....

    ReplyDelete
  8. kipas tuh banyak dah jual kat mana mana kedai skang.. harga lebih kurang rm500 camtuh.. hari tuh ada teman mil pergi beli..mmg cantik .

    ReplyDelete
  9. missalongwani,

    hahaha bajet thn ni dh abis..kena ntnya incik banker dulu, hahahha


    cik pah,

    oh mahal nye..hahahaha tp mmg cantik..

    ReplyDelete
  10. cantiknyer bilik dia dpt...sy dpt bilik biasa je,coz kongsi berdua ngan pn.normah...agaknya kalau request nak bwk familiy pun msti dpt bilik camtu,kan?;)

    ReplyDelete
  11. kejora,

    tu lah, kut yg bwk family dpt bilik family kut..

    ReplyDelete