Saturday, October 23, 2010

Jalan-jalan ke Pengkalan Kubor ;)

Salam uolls,

Semalam kalu ikut jadual, ada rombongan ke Rantau Panjang. Sape2 yg nak ikut boleh naik bas, kalu x nak naik bas blh p sndiri. Kitorang laki bini memang tak plan pun nak g Rantau Panjang. Dah pegi banyak kali dah, lagipun xde plan nak beli apa pun (baca : hujung bulan) ;D

So pagi td pas sarapan kat lobi, kitorang plan nak g Tesco nk beli kelengkapan nak basuh rumah nanti. Alang2 dh sampai sini baik beli je, nanti balik esok2 kena cari masa nak beli juga. Kebetulan Cik Nadia si ADO K.Trg nak ikut jugak, boring katanya, so ajak dia skali.

Pas abis Tesco, pakcik botak bagi cadangan yg best! Hahahaha, dia ajak g Pengkalan Kubor. Waaah ini sudah bagus! Kitorang ok je, ala jalan2 cuci mata. hahahaha, saya tak pernah sampai Pengkalan Kubor, tu rasa nak g jugak.

Rupa2nya niat nak cuci mata tu x menjadi jugak! Hahahahahaha ;D





 adik manis, mau beli bantal kah..? :D

 geram tau tengok set pinggan mangkuk, cantik gilerrrrr! Nak nak yang corelle tu, meleleh air liur, huhuhu kalu tak mengenangkan dh tempah set pinggan, mau aku beli tadi..hahaha


sampai kat kastam, pakcik kastam tu buka bonet keta depan, sampai turn kitorang dia tanya, beli apa..? saya ckp beli bantal 4 butir..hahaha. Takyah bukak bonet pon..


'Terbeli' 4 bijik bantal, 1 kuali kecik dan 3 botol air. Hahaahaha ajak sangat pegi kan, tak pasal2 kena bayar..hehehe xpelah sayang utk u jugak semua nih.. ;)

Ok, hatiku gumbira...!


MySpace

5 comments:

  1. wahaha.. kalo dh smpai tmpat cenggini, mmg x patut x beli 2-3 barang gamoknyer, ehehehe

    ReplyDelete
  2. akhirnya dptjugak beli bantal..hehehehhe..bestkan g kalan kuboq..hahahahah

    ReplyDelete
  3. loll2. skit nyer. muahaha.
    alang2 pegi naper x borong satu kedai. hihi

    ReplyDelete
  4. wawa,

    hahaha betul3...mesti kena beli jugak! hahaha



    missalongwani,

    akhirnya...hehehe


    nik nurehan,

    hamboi! ujung bulan ni syg!

    ReplyDelete
  5. haha. x pe. ari ni dh 24hb. kejap je lagik ujung bln. keke

    ReplyDelete