Sunday, October 17, 2010

Giulliana & Bill

Sebenarnya saya suka sgt tengok reality show yg berkisarkan kekeluargaan. Mcm best je tgk life org..hahaha bunyi macam bz body je kan..hahahaha. 

Yg saya paling suka adalah Kimora-Life on the fab lane. Ulang2 tengok episod yg sama pun takpe, smpai berebut2 dgn pakcik botak. Suka tgk karisma dan kempimpinan Kimora kalu ada satu2 event. Tapi dia ni cerewet giler kan, tp padanlah dgn status dia tu.

Satu lagi reality show adalah 'Giulliana & Bill' . slalu tgk promo kat 712 tp tak pernah tengok pun. Entah mcm mana ari tu rasa nak tengok. Rupanya kisah Bill Rancic yg menang Apprentice season 1 dulu dgn wife dia. Best jugak tengok life org glamer ni kan. Saya takdelah follow sgt tp bila buka 712 kalu ada cite tu memang tengok la.


Rupanya diorang ni dlm proses untuk mendatkan zuriat. Hari tu dah  buat IUI tp nasib tak menyebelahi mereka. Pastu nak try buat IVF plak. tp si Giulliana plak takut2 nak buat IVF. Betul jg kan, banyak proses yg akan dilalui oleh badan si isteri. Dengar pengalaman kawan dia pun dh seram satu badan.

Sebab terpikat dgn cite ni psl diorang pun lalui benda yg sama dgn kami suami isteri. Hmmm kalu saya ada duit teringin jugak nk buat IVF, maknanya skip la step2 awal tu trus buat IVF, buleh gtu..? Tp Allah punya perancangan yg lebih baik utk kita kan..?

~Tak sabar tunggu Selasa dan Rabu..huhuhuu

MySpace

6 comments:

  1. mcm sama pulak jalan ceritanya kali ni.....nak dpt anak...pindah rumah baru.. mmmmmmm -pakcik botak

    ReplyDelete
  2. cik abe saya tak kasi tengok cerita kimora lee & kardashians masa preggie dulu, takut anak terjebak katanye, hehehe

    ReplyDelete
  3. oh pakcik botak..rindu sama kamu..tp mmg mcm sama plak kan..?


    madam sooyaree,

    hahaha betul jugak, nanti kang nak macam2..hahaha

    ReplyDelete
  4. kak na
    insyaallah mesti ada rezeki kekgi tu....
    sabar neh..=)

    ReplyDelete
  5. eLLy pun suka layan Kimora .. tapi cite giullian & bill nie tak pernah pulak dapat tengok lagi

    ReplyDelete
  6. elly,

    kak elly tgk lah, mmg best la sbb xde la mengarut pun mcm kardashian tu..

    ReplyDelete