Monday, September 27, 2010

Qaseh Kekanda, Qaseh Adinda

Alkisahnya, hari Sabtu baru ni pegi beraya rumah kawan TCS pakcik botak. Tujuannya saya nak hantar inner muncung yg dia intak tolong saya belikan. Sekaligus beraya la..

Sampai je depan rumah dia confuse, betul ke tak rumah dia. Rupanya betul la. Mak dia rupa-rupanya stokis Ana Edar. Sembang punya sembang sekali mak dia balik. Sembang2 lagi akhirnya 'ter' jadi la ahli Ana Edar. Tujuan nya nak beli garam kesihatan dgn minuman je. Tapi lagi untung kalu masuk ahli psl dpt percuma je barang tu.

nampak tak anak panah tu? Tuan rumah bersembunyi disebalik bantal..malu ke takut? hahaha

masuk jd ahli RM79 dpt 3 brg n. kalu tak RM100++ jugak. Rupanya Qaseh Kekanda dgn Qaseh Adinda yg Ustazah Norbahyah duk promote dlm Semanis Kurma tu keluaran Ana Edar. Tak tau pun hamba..tertarik jugak  nak mencuba..


tadi plak pakcik botak p atm kat giant pastu dia belikan Hi Goat susu kambing tu. Ni utk saya psl nak buang satu penyakit ni. dah ada testimoni yg berjaya alhamdulillah..nak cuba lah jugak..hahaha eh gelak plak..

Qaseh Kekanda dan Qaseh Adinda ni bahan utamanya kurma. Kalu dah kurma tu banyak lah khasiatnye kan. Ustazah Norbahyah tu duk bagi hadiah kat tetamu dlm Semanis Kurma ni lah produknya.

Malam ni kita try eh..

MySpace

0 cuit-cuit:

Post a Comment