Tuesday, September 7, 2010

27 Ramadhan

Hari yg ke 27 semalam kitorang  berbuka di Ziq Delicafe. Kalu bualn tak puasa harus sebulan sekali paling kurang lepak sini. Bulan puasa ni tak pernah mai lagi. Dari minggu lepas lagi plan tapi tak tau bila nak g, so masa hari sabtu tu pakcik botak ajak berbuka di Ziq.

Abis keja kul 4.30 solat asar dlu siap2 kat opis, pastu tunggu pakcik botak datang dlm kul 5.30 jugak kitorang sampai kat Ziq. Booking dlu nak makan apa, nak meja mana. Pastu tak tau nak lepak mana so lepak dlm keta je la sembang2 ke tido2 ke..hahaha

 ada org tu dpt duit raya...waaaahhh i likee... :D

oh ini gambar pakcik botak punya, dia duk cite kat opis tadi sibuk duk susun2 kurma utk diedarkan ke jkk setiap kg..

Pukul 7 pegi Ziq, org nak berbuka dah ada, saya isi borang utk privilages card Ziq dlu. Bayar rm20 pastu dpt 10% discount kat Ziq Delicafe dan Ziq Bakery. Juga discount utk beli kek dan 50% discount kalu beli kek waktu birthday. woohoo!

tuan tanah-muka-tak-siap dpt kad diskaun!

bakal menjadi santapan..hahaha

Kitorang dua2 order sizling mee. Memang meletup la terbaik di K.Trg la wa cakap lu..hahaha pastu pakcik botak nak side dish mushroom soup saya plak nak wedges..Sedap jugakkk! Pastu dpt kurma dgn kek free. ;)

Pitams mak nyah! sedap melampau..hahha

 
Alhamdulillah..

MySpace

9 comments:

  1. mana ni kak eh??
    kedai kek tahu r....

    ReplyDelete
  2. szling mee..lama dah tak makan nie .

    ReplyDelete
  3. cheqna,

    kedai kek tu kat gong kapas kan, ni kat kompleks paya keladi sebelah kfc dkt stesen bas..kedai nama ziq delicafe..

    ReplyDelete
  4. atty,

    kty buat la..heheh saya x reti buat tu mkn kat kedai..hehee

    ReplyDelete
  5. sizzling mee.. .sedapnye.. tap asal2 teringin pulak skang ni kan

    ReplyDelete
  6. madam soorayee,

    pose smua bnda teringin kan.hehehe

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin
    :)

    ReplyDelete
  8. hamzah,

    slmt hari raya mezah..


    lady,

    selamat hari raya buat lady juga..

    ReplyDelete