Wednesday, September 29, 2010

Majlis Hari Raya Wisma Darul Iman

Hari  ni ada majlis hari raya di Wisma Darul Iman.  Opis saya perlu supply fillet ikan,jagung rebus, buah potong rock melon dan jus rock melon. Jadi secara tak langsungnya kami pun hadir la walaupun kena jaga bahagian makanan kami je. 

Jemputan ramai gile dan makanan adalah banyak. Ada nasi minyak, nasi dagang, sate, mee soto, mee kari, cendol, bla bla bla tak tau la apa lagi psl saya tgk dr jauh je. Tak round pun. Hehehee malu la ai..hehehe saya order je nak mkn apa, pastu pakcik botak akan hantar..hahaha i likeeee...tapi tak makan banyak pun, cuma makan mee soto, sate dgn keropok je. Sbb pagi tu dh makan mee goreng kat rmh jd perut kenyang lagi..

Malas nak cite, layan gambar je la..



anak2 dara..single belake lagi ni tp xtau available ke dok. hahaha sape nak cop cepat! hahaha. hamzah ian suka la tgk anak2 dara nih..hahaha jgn marah.

sedap molek landing atas peha ina..hahahaha. Penuh satu kamera..






gerai kami jadi tumpuan uolls, habis licin!







Sekian, terima kasih..hehehe

MySpace

8 comments: