Friday, September 24, 2010

Hari ni buat apa?

Salam jumaat..

Pagi ni sebab tak keja + bendera jepun tgh berkibar saya pun buka mata waktu subuh utk gerak pakcik botak bangun solat je. Pas dia bagun saya kroh kroh balik..hahaha best2!Tapi tetibab kul 7 terjaga. Dan secara tiba2 saya teringat yg peti sejuk dgn mesin basuh belum beli lagi. Sedangkan duit yg sepatutnya beli mesin basuh dgn peti sejik tu saya dh beli tilam dan set pinggan. 

Arrrgghhhh!!

Cmne boleh tak ingat ni. Aku betul2 tk ingat laaa...aduiii! Terbeli benda yg tak brp penting plak padahal tilam dah ada sbnrnya tapi gatal nak beli tilam yg pocket spring. Tapi tilam yg ada tu utk bilik tamu, kalu tak beli masa ni bila lg? Tengah promosi ni.

Pakcik botak pujuk2..takpe katanya, nanti dkt2 nak masuk rumah baru beli peti dgn mesin basuh tu. Insyaallah ada le duit tu.

Apa aku citer ni?

Sebab hari ni hari cuti maka saya dan pakcik botak bersenang lenang je dlm bilik ngadap laptop smbil tengok Harry Potter. Sbnrnya saya yg tengok dia bantai kroh kroh kroh. KAhirnya berjaya khatam Harry Potter 1-6. Last skali Half Blood Prince. Tak sabar nak tunggu yg ke 7-Harry Potter And Deathly Hallows.


pas zohor g rmh terbuka member opis, balik opis singgah supermarket beli aiskrim...rasa nak makan aiskrim. Aiskrim apa? jeng jeng jeng..


sedap giler... beli perasa chocolate brownies sbb tingal perisa tu je..hahaha tp mmg 
sedap la..

Sambil mkn tgk citer tv1, stail cite wakenabeb jugak lah tapi versi baik skit. xde lah kejam mcm wakenabeb tu.hahahaha


tak tau plak tv1 pun ada citer gini..

ok xdok idea dah..babai!

1 comment:

  1. saya tak suka layan movie..biasanya movie layan saya.hehehe

    ReplyDelete