Thursday, September 16, 2010

Pertemuan dgn 3 blogger di Hari Raya :D

Raya tahun ni saya rasa seronooookk sangat.. sebabnya perancangan nak jumpa kwn2 blogger tercapai..

Blogger 1 - Suhana

2 thn lepas dh rancang nak jumpa tapi x kesampaian. tahun ni akhirnya berjaya juga jumpa. masa nak jumpa dulu alesha baru je lahir, skrg alesha dah 2 tahun setengah pastu ada aisy plak sorang lagi. Banyak betul borak dgn su dan mizan, alesha mesra sgt, pandai  posing. manja cute mcm umi dia.






Blogger 2 - dd dudu

Masa sblm raya dd bgtau nak raya kat Trg. Kitorang plan la raya kedua nak jmpa. Last2 ptg raya ketiga tu dd sms bgtau tak sempat jumpa. Yelah masing2 sibuk kan. Pas saya call dia saya bgtau pakcik  botak. Pakcik botak tanya dia duk mana. Meh la kalu nak jumpa. Saya pun orait je terus call dd tanya boleh tak nak jumpa sbb dh malam kan. Rmh dia kat Mengabang Telong, tak jauh mana pun dlm 15 minit je kalu x sibuk. Last2 kitorang dpt jugak jumpa. cute sgt dd dudu ni, putih melepak. Sebijik mcm ma dia. Ayah dia pun comel je hikhikhik.



teringat kat makcik dd yg sporting  giler. Tak abis2 wat lawak..hahaha pening kepala mikir apa nama kem tentera kat morib tu. Sampai sudah tak dapat nama.hahahaa


Blogger 3 - Kejora

Cik Kejora ni sbnrnya mmg dah satu negeri. Dia keja satu bangunan dgn pakcik botak tapi dia kat pejabat MB. Kami terjumpa masa hadiri majlis pernikahan geng TCS batch pakcik botak yg kawen-Normah. Cantikl sgt dia tgk live. Sebijik mcm dlm gambar. Ramah tamah pulak tu.

cik kejora yg sebelah saya pakai batik gold tu..

jadik pengapit lagi..hehehe mmg sedondon la pakaian dgn pengapit laki..  :D

kesimpulannya, raya tahun memang terbaekkkk!!

MySpace

5 comments:

  1. itu dia blogger tegar malaysia, hehee

    ReplyDelete
  2. hehe kann, smpi skg xtau apa nama kem tu ;p hik2


    hihi kak marina :D

    heheeeee sukee sangat dapat jumpe akakk

    lepas tu, akak ngan pakcik botak sngt sweet laa ^^


    sy curik gamba kat blog akak ni, sebagai simpanan peribadi hehehe

    ReplyDelete
  3. dd,

    ye la.. abg botak cari dlm internet pun jmpa..dd kena tanya kuku la..


    dd pun comel giler..sebijik mcm ma..ayah pun comel je, nak duduk atas lantai plak..hehehe

    ambik le, xpe..

    ReplyDelete
  4. alamak! malunya ada citer psl kiter...apapun, x sangka gak dpt jmpe live dgn marina...nice meeting u..anyway, u both dgn pakcik botak very sweet couple..:) sy bkn blogger sgt pun, suka2 je, tp bagus gak rupanya dpt tambah kenalan..hope to see u again..:)

    ReplyDelete