Sunday, August 15, 2010

40,000th visitors contest

waaahh..berdebar2 tau uolls nak tunggu 40,000th visitors ni..

hehehe bukan saya punya tp adik yg suwit ni. dia suka buat contest visitor yg dtg. ari tu masa yg ke 30,000 dh terlepas. Kali ni berazam nak menang. hahahhaa

tunggu punya tunggu dr siang tadi. balik rmh bgtau pakcik botak, dgn dia2 sama naik tolong refresh blog diana atsukuru ni. hahaha lawak2.

pas berbuka tunggu lagi. hmmm lagi 17 org. pas terawih rilek lg. xyah iron baju lg semata2 nk tunggu hit 40,000.hahaha akhirnya hits dh cecah 39,998! refresh dua tiga kali akhirnya...!!


dapat juga aku capture hits 40,000th visitor! chaiyok2! pakcik botak plak yg tetiba semangat. hhahaha email dd dudu cpt2..kalu ada rezeki ada la..hahaha saje suka2 je, hehehe 

seronot jugak wat contest ni. terpikir plak nk wat contest juga. lagipun saya ada sesuatu yg mmg nak dihadiahkan pd sesiapa tp xtau sape. paham tak, paham tak?  kena pikir dlu nk wat contest apa ni.

korang ada cadangan x? kalu ada idea kongsi dgn saya ye ;)

MySpace

8 comments:

  1. wah! bila nak buat kontes ni???

    jemputan kepada semua blogger:
    kontest contact lens raya!

    ReplyDelete
  2. haha kelakanyee kak sebab dengan pakcik botak sekali terlibat :D

    hehe tahniahhh, akak org pertama send emel :D

    cepatlaa kak wat contest, dd nak join~ wat arr contest visitor, ngeeee

    ReplyDelete
  3. fiD,

    hahaha sabar ye..

    dd dudu,

    semangat tau tunggu ni 2 hari ni asyik duk refresh blog dd je..

    suks suks! pakcik menang!

    ok jg wat contest visitor..hehehehadiah dh ada ni.. ;D

    ReplyDelete
  4. sila buat kontes...hehehehe
    nway tahniah la =)

    ReplyDelete
  5. tak yah buat contest..buat lucky draw atau Give away jer..hehehhehehe

    ReplyDelete
  6. cheqna,

    hahaha dh ada dh nk buat contest apa..

    diamilikku,

    hehehe kita buat contest la, mencabar skit. tp contest sy mudah je ;P

    ReplyDelete
  7. Tuan rumah...nak teka nie
    1) laptop atau
    2) broadband
    betul ker...

    ReplyDelete
  8. Salam tuan rumah nak teka nie:
    1)laptop atau broadband
    betul ker...

    ReplyDelete