Tuesday, August 17, 2010

Watermark ;)

Salam 7 ramadhan uolss :)

wehh korang, selama ni kan letak gambar kat blog xde watermark pom. risau juga kan mana tau ada org curi gmbar kita wat pelik2.. waah mcm glamer sgt haku ni hahahaa

xde la, kurang2 sbgai langkah keselamatan kan. kalu org nk amik gmbar kita ada watermark kat situ.

so saya dah dapat watermark tau. beli dgn cik puan sha dr Whitey Mommy Gallery. blog dia pun santek. sweet fink fink fink lagi.

ok testing gmbr 1 keping ;)

ni masa hanimun kat paris ari tu ;P hehee

Ada bnyk jenis watermark yg dia jual. ada yg dah ready made maksudnye watermark tu yg sha design sendiri ikut idea dia. ada juga yg custom made. korang boleh bgtau dia nk pesen2 cmne. nak ada gambar ke bunga ke hitam putih ke. utk bisnes pun blh juga. senang cite mcm2 ada :D

Yg saya ni harga dia Rm15 sbb tukang belinye banyak songeh. hehehe xde la sbb kita request dia buat kan..hehehe

Ok, harga plak bergantung pd watermark yg korang pilih. Harga bermula dari RM7-Rm20. Senang cite, jenguk lah blog dia. semua sha bgtau. korang klik klik je..


selamat menyopim!
* jgn lupa jwb contest tu ye. kang xde org jwb hadiah saya guna sndiri ;)

MySpace

5 comments:

  1. mmg kena letak watermark kt pic...safe skit ;)

    ReplyDelete
  2. terima kasih akk...wah...bestnya dapat honeymoon kat paris...

    ReplyDelete
  3. jL,

    betul3...

    whitey mommy,

    hehehe lps nikah trus p paris..hahaha

    ReplyDelete