Monday, August 23, 2010

Berbuka hari ke 12

Hari ke 12 berpuasa, pakcik botak menerima jemputan untuk berbuka bersama geng2 TCS batch 2009. Tak ramai mana pun dalam 10-12 orang gitu. 

Cik ADO Pej daerah K.trg tukang jadi urusetia. Berbuka di Restoren Ulik Mayang dekat Sek. Agama Khairiah. Bayaran pada mula nya RM 20/person tapi bila sampai dia bagi balik baki RM 5. Katanya dapat RM 15 saje per person.

Menu berbuka adalah nasi putih, daging merah, tomyam, ikan siakap bakar, kailan ikan masin dan udang celup tepung.

Masa smpai je ada 2 orang yang bakal kawen musim raya ni duk sibuk edarkan kad kawen. Hehehehe ambik kesempatan terus sementara dah jumpa ni . Kita layan gambar je la ye ;)


oh, ai tak balik rumah ye. nanti tak pasal2 berbuka kat tgh jalan..


Puan ADO Dungun yg baru kawen pakai tudung wrna pink dan Cik Norma yg bakal berkawen raya ke 4 nanti ;)


Cik ADO K.Trg, nadia selaku urusetia majlis di sebelah Cik Safura yg juga akan melangsungkan hari bahagia pada raya ke 6 nanti ;). PSU Pertanian duk intai apa :0


Zatil dan Raez yg cute. Baju Raez sama warna dgn air hehehe


opps sekali lagi..


hepinye Nadia..hehehe kita tunggu kad awak pulak..awak sorang je lagi. hehehe

kesimpulannya makan disini ok la, blh lah tahan kena dgn harga. Tahun depan rasa nya makin bertambah kut. Maybe semua akan bawak pasangan. hahahaha

Hari ni berbuka di Sumai suite Hotel bersama Bhg Kerajaan Tempatan. Pakcik botak kena bagi ceramah. hahaha

MySpace

10 comments:

  1. salam
    owoh..sedak doh buka pose luor..
    nok g gop r kekgi2..

    ReplyDelete
  2. hehehe ni 1st time berbuka kat kedai cheqna..meh2 la..

    ReplyDelete
  3. sonok dapat buka puasa ramai-ramai ngan kawan.. ni selalu buka puasa berdua je ngan housemate.. aaa... nak balik kpg.. huhu...

    ReplyDelete
  4. ramainya!
    tapi tu la.best kalau berbuka ramai2 ni..happening gila

    ReplyDelete
  5. z@ck,

    kalu dgn kwn2 pun best juga. baca kisah z@ack masak dgn kwn2 teringat zmn bljar dlu duk hostel..hehehe

    ReplyDelete
  6. meriahnyer buke pose ngan kwn2..;)

    ReplyDelete
  7. best juga sekali sekala berbuka kat luar

    ReplyDelete
  8. kejora,

    sekali sekala ok la buka posek kat luar dgn kwn2 ;)

    ReplyDelete
  9. hamizah,

    betul3.. tapi mknanan di rumah tiada tandingannya ;)

    ReplyDelete