Thursday, August 12, 2010

Puasa pertama

Tahun ni puasa ketiga saya dan pakcik botak. Masih berdua. Belum bertiga.

Bila nk bertiga? Entah lah..Hanya Dia yg tahu  ;) kita sabaaaaar je..

Semalam kan puasa pertama, tp petang kul 5.30 saya ada appointment dgn Dr. Rozi kat Ibai Clinic. bukan nk cite psl klinik tu sbnrnya hahaha

Turun dr opis dlm kul 5 siap solat dulu, pastu angin bertiup kuat giler, nasib baik x tercabut tudung haku..haahhaha

Dalam perjalanan hujan lebat uolls..kalu hujan saje tu xpe lah ni sekali berangin. risau juga kalu ada apa2 melayang.




 Bila dh hujan tu confirm jln jem. Tambah lagi org nk berenti beli mkanan buka puasa kan. Saya x terasa nk p param lg setakat ni. Rasanya adik2 kat rmh dh beli bnyk mknan kut.

Smpai klinik, Dr. Rozi pun mcm kuciwa juga psl saya x pregnant jg bulan ni. Sbb masa buat tracking TVS ari tu telur saya mmg dah cantik. Tapi xde rezeki jg. Dh bbrp cycle buat tracking tp masih belum ada rezeki.

Sabar marina sabar...   MySpace

Dr. Rozi bagi 1 cadangan kat kami. Dia suruh kami balik pikir dulu. Rasanya mungkin kami bersetuju kut dgn cadangan tu.

Hmmm tunggu hospital call la pasni..

17 comments:

  1. sabar ye...insya allah ada rezeki tu..tapi saya suka cara awak..tak serik berusaha..ada sesetengah org cuba sekali tak dapat dah give up...keep it up k..saya sentiasa doakan awak...

    ReplyDelete
  2. akak.. selamat berpuasa dr mar.. :)

    ReplyDelete
  3. insyaallah... bulan puasa ni pintu langit terbuka luas..doa banyak2 kay

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa ye na..
    insyallah ade rezeki nanti..

    ReplyDelete
  5. takpe.. puasa ni doa banyak2... insha allah ada rezeki tu...=)sebenarnya allah nak bagi akak manja2 lagi ngan suami sebelum ada anak ni... hehe....

    ReplyDelete
  6. Sbr ek kak.alng tau,kdag2 kta rs kcwa jgak.pasal lma kta bhrap.tp,xdpt2.mmg sdh.alng fhm pe yg akak rasa..sbr ye..

    ReplyDelete
  7. diamlikikku,
    insyaallah, selagi kita blh berusaha kita usahalah sehabis daya kan su..?

    ReplyDelete
  8. ungu violet,
    selamat bepuasa utk mar juga ;)

    ReplyDelete
  9. edrina,

    insyaallah kak, kita ambik berkat di bulan yg mulia ni ;)

    ReplyDelete
  10. atty,

    selamat berpuasa utk kty dan family ;)

    ReplyDelete
  11. amni,

    hehehe tq dear, agaknye la kut hehehe ;)

    ReplyDelete
  12. salam..nk tanyaa..no tel klinik ibai berapa yer?rasa nak buat rawatn jugak la kat klinik tu...

    ReplyDelete
  13. salam..nk tanyaa..no tel klinik ibai berapa yer?rasa nak buat rawatn jugak la kat klinik tu...

    ReplyDelete
  14. Klinik ibai dr laki ke perempuan ye?

    ReplyDelete
  15. Klinik ibai dr laki ke perempuan ye?

    ReplyDelete