Thursday, August 19, 2010

Dah dpt kunci rumah tapi fening

Balik rumah semalam, adik saya si yam panggil. Rupanya nak serah kunci rumah..yeay! Pastu bayar deposit letrik dgn air sekali. Banyak giler kunci, dah lah sama paten je..susah nk ingat ni.

nanti kena baca satu2 kang silap kunci plak
tadi singgah kat kedai lampu mau survey2 lampu las..mak fening nyah xtau nak pilih yg mcm mana. Kipas pun dh survey. Harga ya ampun, huhuhu semua nak pakai duit ni. xpe slow2, janji buat grill rmh dulu yg penting.

Pastu langsir pun dah boleh tempah. tapi masalahnya xtau nak pilih warna apa. Tukang jahit x cari lg. xdok idea langsung nk buat warna apa. Korang ada cadangan? tulun la saya :(

 warna dlm rumah adalah kuning lembut. langsir warna apa yg mecing ye kwn2.?

MySpace

14 comments:

  1. wah
    dah dapat umah erk..
    langsir???ermm..suka kaler ape??kalau cheqna suka yang lembut2..
    x la sakit sangat kalau memandang

    ReplyDelete
  2. cheqna,

    suka jg yg lembut tp takut cpt kotor. hahaha cmne ni..dh p kamdar tp fening2..

    ReplyDelete
  3. coklat yang tua tak berapa nak tua. erk? macam mana tu? coklat laa... betul ni. lawa...=)

    ReplyDelete
  4. agree dgn amni. langsir warna cokelat lawa ;)

    ReplyDelete
  5. tu la, say aterpikir nk wat wrna coklat tua..lining blkg blh wat wrna krim ala2 kuning..

    thanks..

    ReplyDelete
  6. kalau akak , akak suka color yg gelap2 macam cokelat tua...hitam-putih ker sebab nak nampak cosy

    ReplyDelete
  7. langsir warna hitam putih..skrg trend tau org pakai langsir kaler hitam putih..cuba google tgk

    ReplyDelete
  8. kaler apa pun leh je masuk .sbb kaler umah na..kaler lembut,

    ReplyDelete
  9. edrina,

    tu lah akak, dlm kepala ni mmg duk aim color coklat tua dah..

    ReplyDelete
  10. diamilikku,

    hahaha wrna hitam putih tu menarik juga tp kena mecing dgn perabot jg kut..

    kalu saya pilih kaler ni msti mak complain..hahaha

    ReplyDelete
  11. atty,

    wrna lembut lah. tp rasanya xnak langsir yg wrna lembut takut cpt kotor..

    ReplyDelete
  12. bestnyer kak na dah ade rumah sendiri...kaler lagsir jgn cerah sgt..pilih yang dua kaler cantik kak na..

    ReplyDelete