Saturday, August 7, 2010

Hotpot potatoes-kali ni baru jadi

Hahaha..

hari ni saya buat lagi sekali hotpot potatoes. Ari tu dah buat kan tp lain versi. Itu veri menderhaka pd guru namanya..hahaha kali  ni mmg betul2 ikut ckp cikgu irma. sebijik2 saya ikut kecuali mix herb x letak. yg lain sama. kali ni saya guna isi ayam. ari tu guna minced punya.

Resepi nye g blog irma ye  :-)


sorry ye, presentation x menarik. hehehe x sabar nk ngap :-D

Sbnrnya saya buat ni atas permintaan cik umie, kwn saya yg keja kat penang. dia balik kg so dia nk dtg rmh saya dan dia request nk mkn hotpot potatoes ni la. alkisahnya sbb ari tu terliur saya dh tepek kat blog masa 1st time buat.

 ni saya dgn cik umie, lupa nk ambik gmbr ms dia dtg td. ni ms kitorang mkn kfc masa bulan lepas kut :-)

Abis cite tu. Alkisahnye semalam balik ngurut pakcik botak ajak singgah tgk rmh. rupanya dekat je dgn rmh tukang urut tu. so singgah nk tgk progress smpai mana dah.

 railing tangga dh pasang


bhgian atas


ruang tamu

Air dh ada, tunggu letrik je blm masuk. Kunci insyaallah minggu depan dpt. Pas ni kitorang nk start buat grill plak. langsir pun nak kena tempah juga. cadangnya kitorang nk start pindah pas raya. kalu bulan puasa mau fitam makcik nk mengemas  =)

3 comments:

  1. wah! macam sedap, bila lah dapat rase nie, heee

    ReplyDelete
  2. bestnya tgk umah awak..jeles saya..saya tak mampu nak beli umah lagi...huhuhuhu...:)

    ReplyDelete
  3. fiD,
    meh dtg cni..akak belanja ;)

    diamilikku,
    insyaallah nt ada la rezeki tu ;)
    saya lagi jeles tgk awak dgn anak2

    ReplyDelete