Thursday, March 31, 2011

Puding roti special request

Mami farah ni lama dah 2,3 kali request nk puding roti. Kebetulan susu ada lg 1 kotak, tinggal nak beli roti je. Kebetulan semalam keluar terus beli roti. Tapi sebelum tu tanya Farah dulu dia pose tak esok nye pasal kalu pose x dapek den nolong eh.

Mula2 ingt nk buat mlm sebelum tdo, tp nanti sejuk masuk peti ais x best. So wat pagi2 esok la. Sempat la bangun cam biasa pun.



kebetulan malam tu p giant tertengok plak strawberi ni. Geram je..huhuhu beli le, boleh letak wat hiasan, tapi saya masak dgn air gula sekejap.

Nampak je mcm x cantik psl saya tak  buah pun yg tepi2 tu, lagi best kalu letak sbb dia akan garing2 gtu.. ;)

6 comments:

  1. wahh.. sungguh menyelerakan gtu.. :)

    ReplyDelete
  2. assalam, beruntung nyer siapa jadi opis mate u.

    ReplyDelete
  3. sedapnya kalau ada yang sudi anta kat sini kan best hehe~

    ReplyDelete