Monday, March 21, 2011

Durian pancake ;)

Mlm tadi pusing2 MidV cari benda ni lah. Huhuu nasib baik jumpa. Ni gara2 baca belog Mekchu le ni. terus terliur. Best best!








gebuuuuuuu....


sory guys, terbanyak  plak gambo durian pancake ni. Huhuhu mmg sedap ah! terbaik dr ladang. Tapi mcm kata mekchu, tak semua org yg suka durian suka durian pancake ni. Semalam pakcik botak makan 1 saya makan 2, ada lg 3 bijik ni. nanti saya perabis kan. Huhuhuhu.

Sape nk beli pegi le Mid V. Kedai nye nak masuk ke the Gardens tu kat tengah2. Dekat2 dgn Tony Ramas. Kalu nk tau lagi pi blog mekchu deh ;). Lupa dah Ground Floor ke LG.

To Kak Eda, sorry ye pi KL x bgtau akak. Ni pun kes emergency jugak. Tak sempat nak kemana2 pun, curi2 masa je. Bulan depan insyaallah kalu xde aral saya dtg lg ;)

6 comments:

  1. cik pah dulu slalu lalu depan kiosk nih mesti ngendeng nak tester.. sebab kalau beli cam mahal kan..rm 10 untuk sepeket.. makan macam tak cukup cukup.. tapi skang dia dah tak kluar tester lagi.. takut orng cam cik pah datg jer .. beli idak..heheheh

    ReplyDelete
  2. As salam, tak tahu pulak ada durian pancake macam sedap jerrr.mesti rasa durian 99% kan?

    ReplyDelete
  3. cik pah,

    hahahaha mmg mahal tp dh terliur sgt beli je lah..hehehe


    BSB,

    ha'ah, mmg rasa durian je..


    elly,

    gebuuuu..hehehe

    ReplyDelete