Tuesday, March 22, 2011

Handphone pouch- siap!

Dah siap dah...




sangat excited uolls! huhuhu 1st time buat dan alhamdulillah menjadi walaupun ada tak secantik yg di ajar.  Rasa nak buat lagi!


Butang belum letak lagi. Muat2 dgn sebiji hset.


Zoom skit. Saya ikut corak sebijik2 mcm dlm tutorial. Ini corak bintang namanya ;)

Nak  buat beg pulaaakkkk!

12 comments:

  1. Cantik.. boleh buat business nie dik ;p

    ReplyDelete
  2. comeeii...sure lepas ni byk lagi yg akan menyusul :-)

    ReplyDelete
  3. elly,

    huhuhu x berani le...hehehe


    lady lavender,

    sudah semestinye..tgn dh gatal ni ;)

    ReplyDelete
  4. cantik.. dah boleh ambik tempahan ni.. nnti mesti ramai yg tempah esp blogger.. kreatif!! gud job dear..

    ReplyDelete
  5. comey lote doh tu...leh wat bisnes nih..hehe

    ReplyDelete
  6. boleh la buat kat su pulak..warna purple campur pink boleh tak marina??

    ReplyDelete
  7. adieyza,

    hahaha ada ke org nk tempah?


    noli,

    hahaha


    diamilikku,

    owh..kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan..insyaallah saya buat utk su..

    ReplyDelete
  8. comey je akak buat. jumpa tutorial teresa kan? :)
    saya pun pernah buat tu http://crochetkakngah.blogspot.com/2010/03/pouch-pertama-tahun-ni.html excited gila masa baru siap huhuhu...

    ReplyDelete
  9. zie,

    zie buat lagi comey la..hahaha akak x reti nak alter..huhuu

    ReplyDelete
  10. rajinnya akak.... akak, nak tempah boleh? tapi beg la.. bagus ni kak...

    ReplyDelete
  11. saya alter sikit je.. kait selang 3mata. erk.. camne nak explain x reti hehe tapi kalau saya letak chart mesti akak pun boleh buat.. :) btw, cantik la.. akak guna benang halus eh?

    ReplyDelete
  12. amni,

    nk tempah boleh tp kena tunggu akak belajar buat beg dulu..hehehe


    zie,

    akak guna benang bulu biasa je. ingt nk try buat yg ada tali pulak. rasanya boleh je kut alter sndiri skit2..hehehe

    ReplyDelete