Monday, March 14, 2011

Family Day KWDI

Sabtu 2 minggu lepas ada Hari Keluarga Kelab Wisma Darul Iman. Malam tu pakcik botak dah p potong daging utk masak esoknya. Saya tak ikut lah.

Esok nya pegi lah kat TTC. Family Day ni banyak utk budak2 la. Main tiup belon sampai pecah. Hahaha lawak la budak2 ni. Utk mak dgn bapak budak pun ada. Pertandingan kupas bawang.

Yang paling ditunggu sudah pasti cabutan bertuah. Ada 300 cabutan plus 10 cabutan grand finale. Hadiah best2 woo! Hadiah yg 10grand finale tu ada Ipad, telefon touch screen, TV, sofa lorenzo (nak nak naaakkk!), motosikal LC (paling mahal-nak jugaaaakkk!).






Tunggu punya tunggu tak bertuah pon. Hahahahahaa. Takde rezeki kan. Huhuhuu. Tapi nama cik kejora naik la tp tuan plak xdok. xdek rezeki jugek..

3 comments:

  1. alamak, ruginya kan?time tu sy tgh terlantar kat rumah,demam.. huhu..sedeynyer..tp sampai gakla berita kat sy kata nama sy naik utk cabutan bertuah hari tu, nampaknya x bertuah mana...hehe..tp milo yg 2 kilo tu dpt tau, ada org tlg ambikkan..ihikss

    ReplyDelete
  2. As salam, 300 lucky draw byk tue..tapi staf berapa pulak.

    ReplyDelete
  3. meriah nye...xsabar lak nak ber family day jugak..coming may ;)

    ReplyDelete