Thursday, March 10, 2011

Foot Detox

Baru2 ini saya disapa di ym oleh seorang kakak ni. Dia memperkenalkan dirinya sebagai Kak Eda. Kak Eda bgtau dia silent reader blog saya. Sebelum tu dh ada nama Kak Eda ni dlm list kwn2 fB tapi xtau pun tu Kak eda ni. Ada la beberapa kali kami chat dan bertukar no phone.


Lepas bbrp hari Kak Eda bgtau nk dtg ke K.Trg atas urusan bisnes dua la dan cadangnya kami akn berjumpa. Tapi malangnya takde rezeki kami nak berjumpa since Kak Eda pun busy juga.


Tapi lps tu dia ada bgtau nk kirim barang. Dan ini lah yg dikirimnya.



Terima kasih Kak Eda :)

6 comments:

  1. elok pakai benda tu. lepas pakai, kompem badan jadi ringan

    ReplyDelete
  2. :) tak pernah try nih..tp mcm best je nak try..selalu bgn pagi² sakit je badan...huhu

    meh ke rumah..
    ~c.u.t.i~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  3. As salam, saya pernah pakai benda nie tapi tak tahan geli lerrr..

    ReplyDelete
  4. mcm brand foot detox sekarang nie, tapi yg penting lepas pakai, esok pagi nye badan akan jadi lebih bertenaga ;p

    ReplyDelete
  5. Best ke pakai tu? Tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  6. salam

    tak pernah mencuba benda ni..huhu

    ReplyDelete