Tuesday, September 16, 2008

Unit pesakit luar...

Assalamualaikum.........


Kemarin saya g klinik pesakit luar kat HSNZ..g wat pemeriksaan lanjut je sbb doc kat klinik kat umah saya bg surat srh g kat cni..so tgh hari masa lunch tu ajak hubby g jap, xnak g pagi coz pagi msti sesak pnya...

saya smpai tu dftar dlu pastu bayar singgit..ni 1st time saya berurusan dgn klinik kerajaan.......kira ok lah sbb masa saya g org xramai, ada sorang je...


pas dftar dia bg no.. saya dpt no 1 dan kena kat bilik no 4....dlm pada tu saya call boss dlu bgtau ada appointment, takut saya terlewat masuk..... saya kan pekerja yg berdedikasi....muahahaha...




bila no saya kluar, say amasuk lah dlm bilik tu..tgk doc alahai........mudonye........doc2 kat klinik kerajaan skrg rmai yg muda2 kan...bagusnye, muda2 lg dh jd doc..hehehe..

pas cek itu ini, dia suruh g ambik ubat, dia kata penyakit saya ni x serius, xyah jmpa pakar lah just buat rawatan susulan je...penyakit apa kah iteeww...??? tuuuuutt..hehehehe

3 comments: