Wednesday, September 3, 2008

Saya bengangggggggg....!!!

Salam...

Saya sgt bengang 2 hari ni...oowwh kenapalah saya jd mcm nih...!! saya ni jenis xleh nk cover kalu saya sakit ati atau nk marah org..msti perasaan tu akan terekspresi kat muka saya ni..dh lah muka x brp nk comel, bila dh kluar xpresi pelik2 tu menambahkan ;g ketidakcomelan muka saya ni...waarrggghhh!! tension hokeyyy............

bengang 1
kemaren, tenet kat tmpt saya ni wat hal plak..tgh sdp mood mai nk hapdet blog pastu nk lah upload gmbar ( blog saya msti nk ada gmbr hokeyy baru meriah u oll..), tetiba tenet wat hal lal..bila saya upload je dia kuar ntahhapekebenda dlm bhs cine..pat lima kali wat still cmtu jg..apalagi mendidih lah saya..sib baik pose, kalu x saya mkn pc ni..smpai ari ni xleh nk upload gmbo..panggil joe pun dia xtau nk wat cmne..mengong tul tenet ni...

bengang 2
ptg tu dh plan baeeekkkpnya dgn hubby nk g beli sutera selai (baca elok2 ye..SELAI je ...........) kat pasar payang, pastu otw hubby leh tnya soklan yg bisa membuat air mataku mengalir...terus mood saya sentap...! dh le g ptg, kdai pun bnyak yg tutup..last2 x jd beli..g beli esok je...otw balik tu air mata ni mcm air terjun je duk mengalir deras ke pipiku yg x brp gebu ni...pastu mulalah adegan pujuk memujuk....huwaaaaa..

bengang 3
saya bengang dgn sorang makcik PA kat atas ni..dh le dia pksa saya jd ejen tupperware..saya pdh pun dpt order banyak2 hasilkebijaksanaan promotion oleh mak saya...(muahahhaa)..dia lak leh hari2 mai tanya saya ada nk order barang ke x..sentapppp tul saya dgn makcik ni...tensi tau..

bengang 4
oleh kerana kemaren dh plan lagiiii baekk nk g pasar payang, maka masa lunch kul 1 td saya dgn hubby nk g lah ..smpai je kat parking tgk ada keta makcik ni block blkg keta hubby..ya Allah..tolong lah hamba mu ini.................saya dh mendidih dah..saya kenal sgt dgn keta tu...honda city TAA 76, biaq pi lah saya nk taruk jugak plate keta dia..geram nyeeeeeeeeeee...dh berbakul kluar b***h kat makcik tu..last2 saya hempuk keta dia dgn paperbag yg saya pgang..sib baik paperbag, kalu saya pgang tukul ke x ke naya keta makcik tu..??? hubby dh pujuk2 soh sabar tp saya x sesabar dan sebaik dia...mcm saya kata..xpresi tu akan terpancar di wajah saya nan ayu nih...smpai atas terus nanges..waaaaaaaaaaaaaa...itu je lah caranya saya nk lps kan kemarahan..pastu ok lah..tp saya akan blacklist makcik tu..siap lah ko makcik..!!

ampunkan saya ye kalu anda rasa saya sgt kurang di ajar coz saya tgh bengang!!!!

makcik tu tanya lg nk tmbah order utk tupperware..kang ada yg berbuka mkn bekas plastik kan..aduh tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

11 comments:

  1. hahahaha....banyak betul adegan menguji kesabaran yer....sabau lah labu....

    ReplyDelete
  2. HEHEHHE..SABAR YE MARINA.MESTI ADE HIKMAH TU..SELAMAT BERBUKA PUASA.

    ReplyDelete
  3. x baik bengang2..
    tenangkan diri yerk :)

    ReplyDelete
  4. tq guys..

    mmg kena sabar banyak2..ari lain ok je, mk bln pose ni mcm2 bnda yg wat saya skt ati...

    ReplyDelete
  5. waarrghhh .. eLLy pun same tengah sentap nie .. suami nie kekadang ckp ikut sedap mulut je kan :(

    ReplyDelete
  6. ini dugaan namanya... sabar ya sayang...

    ReplyDelete
  7. hai sis. aper khabar yerp ;)
    hehe.
    jum sis, shopping black handbags ;)
    before this rm 65.
    tadaaa~~ now rm 55 include postage ;)

    ReplyDelete
  8. sabar ye nok... memang dunia ni banyak dugaannya

    ReplyDelete
  9. hihihihihihihihi...sowilah..kiter tergelak..awatlah mun nin baran sangat nin..cuaca kat ganu panas berdering kerrr????? hu hu hu

    ReplyDelete
  10. elly

    tu lah..kdg2 mkn hati jg kan..

    mummy,
    btul mummy...kena sabaaar..

    an
    nanti akak singgah ye an

    ibu kumbang

    bulan pose mcm2 dugaan nk klasi marah..

    azura,

    ganu mcm biasa lah..panas manjang...sepanas hati aku..hehehe..

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan dari ku......penat ker ?

    ReplyDelete