Thursday, September 11, 2008

Tag dr azura.....

Assalamualaikum..............

wahhh..lawanya rmh baru saya...hahahaha...sape lagi nk puji kalu x saya sndiri kan....hehehe

Pagi ni azura bg tugasan plak..nk kena wat las smntara mood nk berblog tgh mencanak2 nih..heheheh...

Tugasan ni mcm nih...nk tgk apa harta karun yg ada dlm h/bag...so ni lah dia..


ni lah rupanye harta karun dlm h/bag saya..skit je.........

ni isinye stlah di keluarkan :-

1. purse - beli kat giant rm19.90, yg ni purse yg saya plg suka tp kwn2 gelakkan saya sbb nmpk mcm budak2...

2. h/phone - samsung sgh e570, saya pakai baru setahun lbh..saya sayang tau coz
dia cute sgt..


3. mekap2 - bedak maybeline, blusher loreal, celak loreal,lipstik maybeline (saya
pkai jenis
watershine ni dr masa saya bljr smpailah skrg, dh hmpir 5 thn) - ni basic mekap saya yg pnting yg saya bwk kemana..

4. Roll on perfume - Haiku from avon, dh brp lama x habis2 lg coz saya jarang sgt
pkai minyak
wangi sbb bau badan saya dh wangi.....muahaha

5. Kamera - seorang blogger msti ada kamera kans............

6. Duit - duit tu mmg xduk dlm purse, saya selit tepi2 je coz duit tu utk buat
rolling beli brg
tupperware..saya jd ejen tupperware tau, sape nk order
bgtau saya......hehehehe




7. kunci bilik bos - sbgai PA haruslah kena ada kunci bilik bos sbb pagi2 mai keja
kena buka bilik
bos dlu..

8. USB kamera - utk saya transfer gmbo2 masuk blog...

9. pendrive - ni beli masa CNY, limited edition lg tau...


tu je lah harta karun semasa saya.hahahaha...so skrg ni saya nk tgk harta karun sape plak ek....???

xnk tag ramai2, cuma saya teringin sgt nk tgk apa ada dlm beg 2 akak nih...

14 comments:

  1. puan cokolat,

    hahahaha..complete ke..?

    pemantau,

    ngadalah tu......suami xleh pau isteri pnya, isteri pau suami xpe...muahahaha

    ReplyDelete
  2. ok... kak bed akan laku kan.... nak tunjok beg yg mana satu ni... kak bed ada banyak beg taw.. setiap beg ada isinyer yg tertentu... ok la kak bed tunjok kan semua eh...

    ReplyDelete
  3. kalau beg saya penuh ngan buku dan pen sahaja..

    ReplyDelete
  4. kalau tgk beg aku lagi meletup, yang ade, minyak angin, minyak cap kapak dan bam cap helang.

    ReplyDelete
  5. Mcm beg doraemon tue..mcm2 ada. barang dlm h.bag byk, blh buka satu kedai baru.

    ReplyDelete
  6. kak bed,

    hahaha,say ammg tertunggu2 nk tgk apa ada dlm beg kak bed...

    diamilikku,
    tq 4 singgah ye...

    cakap kosong,

    mmh meletup lah beg kau, mcm2 jenis minyak ada, nanti silap hb botol minyak tu meletup..hahaha

    shafa,

    x;eh jd beg doraemon sbb beg ni kecik je, nway, tq coz singgah ye..

    ReplyDelete
  7. akak pun suka la hphone samsung tu... sungguh cumel :-)

    ReplyDelete
  8. edrina

    mmg comei kak.....sbb tu saya sayang sgt...hehehe

    ReplyDelete
  9. aiyak!! pakai purse milk tedy.~! hahaha. kamu nampak muda ;)

    ReplyDelete