Monday, September 22, 2008

Mawi world..!!

Salam...

Ari tu kan saya bgtau nk g berbuka dgn mawi kat TTI (Taman TAmadun Islam)kan...so ari sabtu ari tu saya, yam , hubby g lah kat TTI..awal kitorang smpai, dlm kul 6.20...awal lg so ambik gmbar dlu dpn dewan konvensyen kat tilawah ari tu...

apsal saya nmpak gemok ek...


uwaaa..mmg berisi lah..kena diet nih....

Masuk dlm dewan konvensyen tu ...rupanye kocik je dlm nih..dr kluar nmpak besar..emmm tgk meja banyaaaakk...adik saya yg kej akat maxis tu kata jmputan 1000 org..tp masa saya smpai x ramai org pun...pastu snap gmbar lg...hehehe


ni bumbung dewan konvensyen..tantek kan...

Kul 6.50 tu diorang dh suruh ambik mknan, saya ambik nasi skit, rendang ayam skit, daging goreng skit, sayur pucuk paku skit pastu sup ayam berempah...


tgh2 cbuk nk ambik kuih, x sedar mawi dh smpai..meja x penuh pun..x smpai pun separuh yg dtg..agak nye kurang publisiti kut..

pas berbuka solat maghrib, isyak n terwaih kat masjid kristal...



curi2 ambik gmbar dlm msjid kristal..


pas terawih masuk balik dlm tu ...rupanya dh lama diorang start..xtau diorang g terawih ke x tp mawi terawih jg rasanya... nk snap gmbo tp ini je yg dpt sbb mawi duk kat tgh2, saya duk meja tepi so agak jauh ..saya fokus je..pastu hubby yg g ambik gmbar..saya malas nk snap sgt gmbo sbb x nmpak...hubby selamba badak g dkt mawi ambik gmbo dgn kain pelikat baju melayu nye...hahhaha..sudahnye ini je yg dpt+ bateri kamera wat hal...



sudahnye..itu je yg dpt ambik..mls saya...tp series ckp, mawi encem jg...hahahaha


9 comments:

  1. seronok dpt jumpa mawi.. ini mesti tido malam terbayang bayang..

    Ps- klu itu la dinamakan gemok,
    klu cam ai nie entah camne la agak nyekan ..

    ReplyDelete
  2. ekin tak ikut sekali ker..
    mawi sekarang kan gi mana2 je bawak ekin

    ReplyDelete
  3. mawi encem sbb duit banyak, cer dia ni keja kg ,tak hensem mana.

    ReplyDelete
  4. atty,
    alah x mimpi pun sbb hubby dh tdo kat sblah..kalu mimpi mawi nanti dia masuk dlmmimpi tu dia belasah mawi...hahahaha..alahai sorry elly, ai xde niat tau..tp sbb dlu ai ni kurus kering tu yg ai rasa ai dh genuk skrg tp x diet pun, saje je...

    diamilikku
    cari2 jg ekin tp x jmpa...bodyguard dia je lebih...hampeh..

    ck
    muahahha..btl jg kan...hehehe tp suara dia macho...fuh...

    ReplyDelete
  5. yg sebelah akk pakai bju kuneng tuh cam mawie jer agagaa...
    salam kenal juger...
    p/s: kak.. exchange link yer.. hikhikhik

    ReplyDelete
  6. bestnyer dpt jumpe mawi...
    xpenah lg dpt jumpe mawi live...
    bertuah ekin..
    eh, tetiba lak kuar ekin..hehehhehe

    ReplyDelete
  7. aku muskil apesal aku tak boleh nak minat mawi??

    ReplyDelete
  8. afiq
    yg sebelah tu kepala je mcm mawi, tp mawi yg tiru dia tau..

    shafa
    xde maknanye..x best pun psl saya x minat dia, just nk g mkn free je...ekeke

    green apple
    aku pun x minat jg tp org ajak mkn free aku g je lah..aklo aku minat harus aku g serbu mawi ambik tandatangan...huhuhu

    ReplyDelete