Thursday, September 18, 2008

buka pose dgn mawi..!!

salam.........

semalam adik saya yg keja kat maxis tu tnya saya...

akim : ari sbtu ni mu nk buka pose kat ne??
saya : x tau lg..kat rmh kut..bkpe..??
akim : nok buka pose dgn mawi dok..??
saya : mawi..?? hehehe nak las...kat ne..??
akim : kat taman tamadun islam..aku ada kupon ni, ambik las..
saya : bagi las 2 kpg..hehehe

ooo..patut lah, pagi tu saya ada terima sms dr hotlink..:-

ingin pas utk berbuka puasa dgn mawi pd 20/9/2008 di KT ? Tmbh nilai rm30 di kedai htlink (bla..bla.. dia bg alamat..) jmlah pas terhad..

saya mls nk layan eh kalu kena g kedai tu utk dpt pas..so saya ignore je..sekali tu ptg adik saya tnya mcm tu..apa lgi..menggeletis je rasa nk g..wpun saya bukan lah peminat mawi tp dh ada free coupon harus ambik kesempatan jg..muahahaa...adik saya kan keja kat agen maxis, so dia blh ambik skit bg kat kwn2..hehehehe...

suka dia nk menyibuk msuk blog saya..hehehhe

oh ye..hari tu saya beli ni..dh lama nk tp x survey pun..ajak hubby g tgh hari kat terminal bas mbkt tu..tnya hrga brp..dia letak rm90..saya mintak kurang dia bg rm58, saya mintak cukup kan rm50, pastu dia bg..ehehehe...


saya suka brg silver ni tau sbb rasa muda je bila pkai silver nih..hehehe

14 comments:

  1. cantik nya gelang tu tangan tu, nak pinjam jap..

    MAWI WORLD LAH.....!!!

    ReplyDelete
  2. org laki xleh pkai gelang tau..x baeeeekk...mawi world...mawi world...!!

    ReplyDelete
  3. chantek gelang itu.. ai pon suka silver!!!

    ReplyDelete
  4. sape nk beli..=h bgtau saya..murah sajorks...!

    ReplyDelete
  5. cakap kat mawi ingat lagi tak aku yang dia reject dulu.

    kata kat dia blah la.

    ReplyDelete
  6. Saya pun nak berbuka dng Mawi gak ..

    wah gelang raya pun dah pakai!

    ReplyDelete
  7. ko jadi pegi tak?tepeklah gambar mawi kat sini

    ReplyDelete
  8. pegi tak berbuka ngan mawi...
    best ker...??
    nnt jgn lupa apdet psl mawi tuh tau

    ReplyDelete
  9. salam,

    cantik gelang silver tu...saya pun minat kat silver. murahnya....

    ReplyDelete
  10. cantik gelang tu..silber pun leh tahan gak harga dia.kty pun baru je beli one set tuk akak..

    kim salam kat mawi world lah

    ReplyDelete
  11. green apple
    muahahah..nanti akuckp kat dia..hehehehe

    elly
    jom kita ramai2 buka pose dgn mawi.hehehe..beli awal2 harus terus pakai..hehehe

    ck
    jadi lah..nanti ahad aku update psl mawi..

    shafa
    pegi lah...sabar ye...

    shais
    murah sbb tmpat yg jual tu bukan duk kat tmpat yg ada aircond..heheh

    diamilikku
    insyaallah, nanti bgtau mawi..hehehe..

    kty
    bila pakai silver rasa muda mcm belasan tahun je...hehehehe..nanti saya krm salam kat mawi..worllldd !!

    ReplyDelete
  12. balik..jangan tak balik..aku akan sampai di terengganu pada sabtu sebelum raya...yiiihaaaa!!!!

    ReplyDelete