Wednesday, September 24, 2008

Buka pose kat ZIQ

Salam...............

Kemarin saya n hubby x berbuka kat umah, nk try berbuka kat luar...saje tukar selera...so we oll decide g berbuka kat ZIQ DELI CAFE..yg ada spagethi shedaap tu...wah wah wah..

Abis opis hour tu solat asar dlu kat surau, pastu kitorang g book dlu kat ZIQ, saya order meatball spagethi dgn air apple sour plum (lupa nama dia), hubby plak mcm biasa sizzling mee (series ckp, sizzling dia peerrrghh, sedap gilerr) dgn strawberry milkshake..

Tgk jam awal lg, so saya ajak hubby g kedai bata nk cari kasut keja saya..nk ganti yg lama dh buruk dh..cari pnya cari jmpa lah kat bata dkt kedai vincii tu.. abis tu g sabasun plak sbb nk beli air utk raya umah kat dungun nanti..tiap2 thn saya beli air kat sabasun, tp umah saya punya air dh ada, adik saya dh beli awal2 kat giant..we oll beli 1 peti je coz nanti kakak2 ipar msi bg sumbangan jg...

pas beli air tgk jam kul 6.10, awal lg...so saya ajak hubby g the store sbb saya nk beli sabun..murah tau..saya beli sabun TOP 5 kg hrga RM 19.59..rasa nk beli seploh je..muahaha..pastu beli comfort skali..lagi beli biskut cadburry dgn oat utk saya..hahaha

siap soping moping kitorang g kat ziq, tgk jam dkt kul 7 dh..berbuka dlm kul 7.06, so lepak2 tunggu mknanan...pas mknanan smpai harus ambik gmbo dlu..tp apsal spagethi sya lain je...? tp nmpk best..meatball dia bnyakkkkk...



Ooo..rupanya dia nye ball tu chicken ball bukan meatball, patutlah putih dr biasa...tp sodaaappp!!

mangsa2 keadaan.........muahahaha


tgk..! ada asam boi kat dlm..hehehe..bessstt siiutt...

hamper dgn biskut raya pun ada jual..biskut dia mmg sedap tau...

kesimpulannye, mmg puas hati wlaupun x mkn nasi..balik tu tapau donut plak 2 biji tp lupa nk snap....hahaha..

ari ni saya nk g beli tudung raya dgn yam......walaweeiiii........

4 comments:

  1. hari khamis ni abg ke kl...nak beli apa yek?

    ReplyDelete
  2. wah bestnya spaghetti...
    this will be my last comment..
    esok pagi kite balik ganu dah..nanti datang raya ehkk..

    ReplyDelete
  3. mak ai...meatballnye menggugat iman betowl..

    ReplyDelete
  4. pemantau
    jd ke nk g kl..?? alahai..beli lah apa2 yg patut...hehehhe

    diamilikku
    wah, dh nk balik kg....cmne nk contact ek..??

    nad eusoff
    tq nad coz stop by...mmg menggugat tau..

    ReplyDelete