Wednesday, September 10, 2008

rumah baruku.....

Salam...........


Ari ni saya bizi taip alamat yg bos dh request semalam utk send jad raya nanti..pening saya nk cari satu2 alamat tu, bos hnya tick nama je..pandai2 saya lah nk cari kat mana dan kul 3.30 td siap smua...........dkt 300 org jg..aduishh, nanti nk print atas sampul plak, 1 keja plak......

dan ari ni jg saya bertungkus lumus menyiapkan rmh baru saya.....tema raya thn ni warna purple..hahahaha..xde maknanye...susah lah kalu nk tukar background blog nih, asyik ilang je..gigih tul saya duk godek nk edit blog saya nih....

xtau nk pilih yg mana 1, last2 ambik warna purple nih, sbb saya tertarik dgn tajuk dia..'lonely tree' pastu dikelilingi air..saya suka tau..kena ada elemen air dlm blog saya nih..pastu saya letak gmbr kat atas, pun pilih yg ada elemen air, kat pntai lagiks..sape yg x berkenan tgk gmbar tu saya pedulik hapa, blog saya kans....

so ni lah hasilnye...ada lagi nk hias skit2 tp slow2 las.............

ni lah rumah baru saya utk raya thn nih....muahahahahaa...

7 comments:

  1. marina..cantik hah umah baru,,
    kty bila nak buek lak nie,lotih kalo nak pindah

    ReplyDelete
  2. wah..purple kaler.. menarik jugak.. saya suka kaler purple..

    ReplyDelete
  3. Wah.. cat umah baru!! cantik ape,
    biasa la klu umah baru banyak benda yg kena di update & edit :)

    ReplyDelete
  4. wah... awalnya nak bagi kad raya..hihihihi.. umah baru canteq lah.. ni blog raya nin.. he he he..
    ada tugasan skit lah kite kasik.. sile tengok yer.. he he he

    ReplyDelete
  5. atty,

    banyak masa & tenaga di perlukan utk pindah rmh baru nih kty...penat..muahahaha

    ratna,

    saya pun suka jg purple, sbb wrna pink xbnyak yg cantik so ambik las purple..ok kans..

    elly,
    tu lah kak, kena buat balik satu2..

    azura,

    ada tugasan jg ek..?hahaha

    ReplyDelete
  6. cakap kosong
    tq kak............jom lah dtg beraya nanti.hehehe

    ReplyDelete