Tuesday, August 12, 2008

Dpt award !!

Assalamualaikum...


Saya sungguh busy minggu ni..dh 2 hari x update blog..dh 3 hari saya mengemas tmpt baru saya ni..almari fail yg saya mintak tu baru smpai..baru senang skit nk wat keja, ni x, kalu nk cari fail tu berpeluh dlu bru jmpa fail...senang lah keja saya nanti..saya ingt nk tukar kedudukan komputer tp malangnya wayar plak x smpai...so terpaksa biar kat ctu je...saya dh update semua fail, smua surat2 lama yg PA dlu saya dh kemas...tinggal skit je lg nih...lega rasanya..sbnrnya saya x suka wat keja yg org tinggal...meja saya ya allah, semak giler...bolox tul...lps siap ni lega las..
meja saya yg berselerak..sib baik ada bunga, kalu x msti org ingt tong sampah..

fail2 yg bertimbun, blm susun lg ni..

almari yg baru smpai..


Sebenarnya malas nk update tp bila buka blog td dpt msg dr ratna soh singgah kat blog dia amek award..so saya pun tersu update blog skali.. thanks to ratna sbb sudi bg award ni kat saya..


penerima award ni kena wat sesuatu jg, mcm nie :-

Here are the rules to follow:
1) Put the logo on your blog.
2) Add a link to the person who awarded you.
3) Nominate at least 7 other blogs.
4) Add links to those blogs on yours.
5) Leave a message for your nominees on their blogs.


so saya nk hadiahkan award ni pd 7 blogger lain :-
  1. kak cendawan
  2. ibukumbang
  3. mummy
  4. kak rose
  5. kak senduk
  6. toonteja
  7. sayang
dgn ucapan :- blog korang smua mmg besh banget !!

2 comments: