Tuesday, August 5, 2008

Yea..yea...Beli kamera baru..

Assalamualaikum...

Ptg semalam balik dr opis saya g Chendering dlu sbb g hntar kain utk buat baju..pastu balik dr chendering singgah kat kedai gambar kat mydin mall sbb nkbeli kamera tu..dan taaraaa...kami pun beli lah kamera tu sbb setelah mendapat khidmat nasihat dari master OC iaitu Joe OC, kami mmg decide utk amek kamera tu..tp kat kedai tu tinggal wrna biru je...kata salesgirl tu, ni last pnya..saya ok je..wrna apa pun x kisah janji blh ambik gambar..dia punya hrga rm399+ rm20 (lcd protector)...kira saya puas hati lah dpt beli kamera ni w/pun hrga nya xlah mahal tp sesuai las dgn bajet saya..saya berjanji akan jaga kamera ni baik2...hehehehe

ni kotak dia, ada 4 kaler..

ni casing dia..cute n smart..


ni lah kamera baru saya...kaler biru


harga rm399..


Lepas ni saya akan pastikan blog saya penuh dgn gambar yg best2 !!

6 comments:

  1. Selamat jadi paparazzi ye... ngeh2

    ReplyDelete
  2. huahuahua...jd paprazzi..?? siap lah sape2 wat hal dgn saya lps ni...hahahaha

    ReplyDelete
  3. wahhhh skrg dah boleh jadi blogger tegar lah ya.. upload gambar banyak2 tau yang... hehehehe

    ReplyDelete
  4. beshnya dpt kamera baru..
    den pun kamera rusak nie..bila nak beli baru nie

    ReplyDelete
  5. mummy,

    dlu giler frindster..skrg ni gila blog plak...lps ni jadi blogger tegar las..hahahha

    ReplyDelete
  6. attty's

    beli jgn x beli...saya beli yg bajet2 je...tp kena survey dlu tau, takut beli yg x brp elok..

    ReplyDelete