Thursday, August 7, 2008

.....Buhsan.....

Assalamualaikum...

Hari ni bos xdak, dia g besut tgk persiapan utk lwtan Menteri Pertanian Sabtu nih...saya bosan giler..ingt nk mengemas kwsan saya ni...sbb nanti nk wat masuk kabinet fail so kena ubah tempat, komputer kena alih n meja kom kena keluarkan psl nk letak kabinet fail kat tmpt tu...saya ingt nk update lain terus dari yg dlu sbb dgr2 kabo angin saya akan duk atas ni permanent..jadi PA selamanya lah saya lps ni...saya x kisah duk mana2 pun, janji tenet ok..hehehe..lgpun kalau dh confirm saya duk atas ni nanti, mungkin gaji saya naik skit kut...dpt elaun lebih..hiks hiks hiks..

Saya btul2 xde mood nk kemas meja sbb ari nih dh ari khamis..(yuhuu..esok cuti!!)...3.30 pm dh blh blk..baru saya ingt, saya blum cop lg alas por utk diha kawen sabtu dpn, so saya dpt tau adik saya si yam tu cuti ari ni..dgr kata nk g tmpah baju raya..baru saya tau rupanya di acuti ari ni sbb ameer ada balik, kemarin ada interview W17, patut lah coti, nk dating lah tu...so , saya bgtau mak pg td mintak tolong ajak yam g umah mak long cop alas por yg wrna dia sama mcm ari saya kawen ari tu....
yam dgn danial..


3 comments:

  1. xlas atty..x naik pangkat pun..naik tigkat je dr ting 9 ke ting 14..hehehe...

    ReplyDelete
  2. bestnyerrr bos takdok.. kannns

    ReplyDelete