Sunday, August 24, 2008

Tag dr Kty..

Salam..


Td buka blog dpt tag dr kty..malasnye nk menaip, tp kty pnya psl saya rajinkan jg..

Nama-nama timangan :-
uwahaha...masa kcik2 dlu family panggil jana coz saya ada spupu pmpuan yg sebaya nama zani tp panggil jani..so sbb kami lahir thn yg sama, family pakat2 panggil nama tu, skrg ni pun ada lg panggilan tu tp jarang lah..masa sekolah kwn2 panggil marina je coz nama saya simple je masa besar ni biasanya kak na lah sbb saya yg paling tua dlm opis ni..hubby panggil ina, xleh sama dgn org lain..

anda seorang yg :-
Saya seorang yg sgt sensitif, cpt tersentuh, cpt rasa marah tp cpt sejuk, amat sayangkan budak2..saya pnh kutip anak2 jiran saya ajak main kat umah saya masa hari x keja..saya jd happy layan budak2 ni..


insan teristimewa di mata anda :-
selain dr mak ayah n family of course lah hubby tercinta...hehehe


lagu kesukaan :-
banyak tau lagu2 yg saya suka tp ikut trend lah. mcm skrg nih saya suka sgt dgr lagu aizat-lagu kita, pussycat dolls-stick wit u..pastu lagu yg mmg saya suka banget dr trisha yearwood-how do i live..fuh, dgr lagu ni blh mmbuatkan saya x sedar diri..hehehe

makanan kesukaan :-
saya mmg suka mkn, mcm2 jenis mkanan saya suka tp kalu fav tu spageti meatball kat pizza n ziq deli kat opis saya..best gilork...wah terasa nk mkn plak...


warna ksukaan :-
saya ska warna2 yg ceria dan jg warna2 tanah tp yg paling suka warna pink n hijau pucuk pisang sbb wrna ni akan buatkan saya rasa segar....

3 bnda yg mesti ada dlm beg :-
1. purse
2. bedak, lipstik, celak n blusher
3.h/phone

* nak 3 je kan..??

sikap yg membuatkan anda bengang :-
bila ada org buat citer psl saya di blkg n saya dpt tau bnda tu..rasa nk tumbuk je or tu..org yg x tepati masa kalu berjanji..org yg wat dek je bila saya berckp coz saya ni suka dgr org bercakap n saya expect org lain jg perlu buat perkara g sama kpd saya, kwn2 ckp saya ni pendengar yg setia, mg pun, saya sanggup dengar masalah kwn2 sbb xnak hampakan diorang tp bila saya nk cite saya punya, hampeh..

kali terakhir anda nangis :-
minggu lps hari selasa..sbb tunggu hubby x balik2 lg w/pun jam dh hmpir kul 2..pastu kena gelak dgn hubby coz dia kena settle pengangkutan utk mlm perasmian tilawah kat taman tamadun..poyo tol saya ni..

tag 6 rakan :-
1. kak cendawan (msti nk tag dia coz dia ni idola saya)
2. engku emran (nk tau jg dia pnya kisah)
3. kak edrina
4. azura
5. cikgu
6. sayang

1 comment: