Tuesday, August 26, 2008

Epal pink..

Assalamualaikum............


Kemaren saya x update coz saya coti..ada exam n41 negeri trg...borim las exam ni..susah bagai soalan..minggu ni je 2 exam saya kena...saya tawakal je, kalu dpt alhamdulillah, kalu x dpt lenkali coba lg......huwaaaaaa baik nye...pdhal semalam siap ngutuk2 org wat soalan..huhuhu...

sbnrnya kan..saya nk tunjuk ni..bkn menunjuk tp since dh ada saya tunjuk las..hehehe..ni las epal pink saya..comei x...?? msti las comei kans...sape ckp x comei tu mknanya dia rabun...muahaha..

ari tu tgk kak cendawan pnya n3, dia beli benda mcm ni las, yg gerak2...tp dia pnya ada body, saya pnya buah epal..cute kans.. sbnrnya budak2 opis saya rmai yg baru beli keta, so saya tgk smua keta dorang ada benda ni, kiranya org blh cam lah, kalu keta mana yg ada epal warna warna tu budak opis saya las...hahahaha..xde maknenye...

so saya tnya lah mana dorang beli, rupanya diorang kirim kat limi-opis mate saya masa dorang g MAHA ari tu..n kbtulan limi still lg kat MAHA, saya terus kol dia suruh beli utk saya 1, hrga nya rm19.90 sajorrks..saya pesan beli wrna pink..




ni lh hasilnya..tp kan, saya x reti nk bukak kertas dia tu..saya tgk kat keta org lain xdok kertas alas tu pun..kena tnya limi balik ni...

** saya dh berjaya wat add nuffnang tu..thanks to kty coz susah payah mengeluarkan peluh ajar saya..huhuhu...

10 comments:

  1. rajin betul bercucuk-tanam dalam keter ek :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. cikgu

    hehehhe...

    berbudi pd duit dpt lah hasil mcm tu..hehehe

    an,
    ok nanti saya cek

    ReplyDelete
  4. ada jugak yang minat pink.
    se geng la ko ngan aku.

    tapi kalau ko beli extra epal tu laaaaaaaaaaaaaaagi se-geng.

    ReplyDelete
  5. salam,

    alalaa...comeinya. suka tengok daunnya boleh gerak-gerak.

    ReplyDelete
  6. green apple...muahaha....nanti dia kuar buah lg 1 aku bg ko ek...

    shais..

    cute kan...

    ReplyDelete
  7. mmg cute le epal tuh..
    ingat nak beli le gak

    ReplyDelete
  8. yer, akak tahu akak rabun, tapi memang cantik epal tu..

    ReplyDelete