Tuesday, August 19, 2008

Surprise....!

Salam...

Td masa nk g lunch kat kat kafe saya jumpa seseorang...hehehe..rasa segan sbnrnya nk tegur tp tegur jg..beliau ialah blogger idola saya iaitu kak cendawan..saya terserempak kat tangga, n saya terus tegur dia spontan...risau jg nk tegur...tp kalu x tegur nanti saya rasa terkilan plak...sibbaik kat cendawan ingt..saya agak kak cendawan x cam coz dia kata dia rabun, sbb tu saya tegur n perkenalkan diri saya...hehehe..

8 comments:

  1. akak jadi blogger idola...adehhhhhh

    camtu la wakkkk, saya nih kalu jalan tak pandang kiri kanan dah, silap2 orang cakap sombong kan...plus akak rabun teruk...

    kalu free, turun kat level akak nih, kita pi minum sesama..

    ReplyDelete
  2. hehehehe..idola ku cendawanintim...hehehe.insyaallah, saya hari2 lunch kat tingkat 1 je..kalu sib baik jmpa, tp saya dh 2,3 kali nmpkak kak cendawan dgn asben akak tp segan nk tegur..hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe saya dlm dilema gak ni, one of our customer is my blogger friend.. nak buat pengakuan ke tidak?

    ReplyDelete
  4. ni yg jeles ni..nk pindah dok ganu gak ler hihihi

    ReplyDelete
  5. ibu kumbang

    ngaku je..nanti lps ngaku msti rasa lega tau...hehehe

    antalya

    thanks coz sudi singgah..meh le nk join duk ganu..hehehe leh jmpa kak cendawan

    ReplyDelete
  6. uihkz..best ah koang2 duk kat ganu leh jumpe2..huhuhuhuhuh..raya nin balik ganu sergah umah koang la..he he he he

    ReplyDelete
  7. azura,

    singgah jgn x singgah..tp koling2 dlu ye..

    ReplyDelete