Tuesday, April 26, 2011

Baby booties

Baru2 ni saya cari video tutorial baby booties. Ada jumpa yg senang. Try la ikut. Gigih tunggu video buffer. maklumle broadband kan, fhm2 je lah..




ni mcm sebelah kiri je.. baru siap sebelah. nmpak mcm besar tp kecik je ni. muat kaki anak patung je kut..hehehe


ni ikut tutorial bulat2..tapi xtau la kut benang dia besar kut. Saya guna benang minlon biasa tu je. Teringin nak buat booties yg mcm kasut converse tu. Anak2 ofismate semua lelaki, ada 1 perempuan. Banyak pattern booties utk perempuan. Sgr comel bila letak bunga yg cute kat tepi tu..

Pas ni nk try wat topi plak. Tapi mcm yg saya kata lah, pattern utk gegirl banyak sgt. Utk boy tu ada tp girl lg banyak. Kalu yg girl blh letak bunga 2,3 kuntum..heheh boy punya takkan nk letak bunga kan..hahahaa

Good luck for me :)

11 comments:

  1. wahh..lajunye mengait...I x tau bila nk start ni ;)

    ReplyDelete
  2. malam2 duk saje2 buat le..hehehe

    ReplyDelete
  3. assalam..dulu dlm pantang anak sulong ada org hadiahkan kat BSB kasut kait cam nie...tapi bila nak pakai cari tak jumpa dah hilang...daaaa

    ReplyDelete
  4. Cantiknya!!! Dari dulu nak belajar, tak belajar2 lagi, hihi

    ReplyDelete
  5. Marina cantik!! Akak pernah amik ko-k crochet masa kat sek men dulu.. siap la satu alas meja yg kecit.. pas tu dah tak der buat sampai sekarang...kalau suh buat sekarang dah lupa hahahha

    ReplyDelete
  6. ya allah pandainya ko marinaaaa...dah jumpa hobi baru bes sgt ni

    ReplyDelete
  7. wah..dah kait kasut pulak..rajin belajar awak nih.. next project apa ?

    ReplyDelete
  8. BSB,

    hehehe kalu jumpa balik x padan dah kut ;)


    lady lavender,

    mmg comei benda2 kecit ni kan ;)


    madm sooyaree,

    hehehe dh ada cik aiyu lagi la xleh nk bjr,...nt gaduh anak beranak plak..hahaha

    ReplyDelete
  9. edrina,

    hahahaha lama2 mmg dh x ingt la kak..kena bljr balik ;)


    monas2petronas,

    hehehe best le..ko tu kena cari hobi jugak..


    cikpah,

    next project nk siapkan alas peti sejuk..berbulan dah tak siap2 lg

    ReplyDelete
  10. gun atutorial je nih??? memang gifted..anugerah allah awak pandai mengait..jeles saya..tangan saya keras...guna tutorial mau makan tahun baru nak boleh jadi...tahniah awak..keep it up

    ReplyDelete