Sunday, April 10, 2011

Granny square tablecloth-Part 2

Lama tak update ni. Nak kata sibuk tak juga, rasa nak update tapi tal sempat. Skrg ni malam2 gigih duk siapkan projek alas meja granny square ni. Banyak lg tak siap. Progress terbaru dh sambung2 dah, tapi rasanya tak jadi alas meja. Lambat benor nak siap kalu buat alas meja. Kita tukar buat alas peti sejuk gitu ;)


Agak2 sempat siap bulan 4 ni kut. Sakit2 bahu nak siapkan benda ni tp enjoy!

Dah ada org tempah ni. Berani ke nak buat? huhuhu try la ;)

4 comments:

  1. ehemm..nak tempah gak boleh?;-)

    ReplyDelete
  2. awak nk tempah apa...huhuhu takuit nyeee

    ReplyDelete
  3. kalau tak mula macam mana nak tau..amik je tempahan..awal2 mungkin tak sempurna sangat..tapi lama2 perfecto....chaiyoook marina....saya sokong dari jauh yer

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tengok hasilnye ;p

    ReplyDelete