Thursday, July 14, 2011

Rojak ayam Natasya-Update!

Semalam balik keja Pakcik Botak request nak makan sup. Masa tu dlm keta. Ok, nanti kita singgah kedai..Hahahaha sbb nya balik lwt smlm g berenang kan, mlm tu Pakcik Botak ada meeting pulak, so singgah kedai le.


Tetiba dia berubah pikiran, teringat rojak kat Kg. Surau Panjang. Lama doh usha tapi dok beli pung. Lalu je. Ok, kali ni kita beli ye ;)






kedai yg bersih. Saya rasa pakcik ni org penang kut sbb muka dia mcm mamak skit. Pulak tu dia pun jual pasembor. pasembor tu cmne ek? wina, ko mesti slalu makan pasembor kan?






satu utk saya, satu utk dia ;)




Tak tau lg sedap ke  tak ni. tapi nmpak menyelerekan.


Pakcik Botak kata sedap giler. Siap ibu jari kaki tu..hahahhaa. Sila jgn tiru aksi ini di rumah mak mentua ye :D hahahahaha


UPDATE
Kedai jual rojak ni namanya WARUNG NATSYA BOSS (motip taip guna hurup bsr ;P) xtau la apa yg boss nye. Warung ni terletak kat Kg Surau pjg. Kalu dr Chendering tu g straight je ke pasar Kedai Buluh. Betul2 dkt traffic lite sblm pasar Kedai Buluh. Kalu tak silap dia buka petang ke malam.

8 comments:

  1. pasembor sedapnyaaaaaaaaaa......adoiyaiii lapaq la pulak...padahal dah makan KFC dah td

    ReplyDelete
  2. menggggggggg
    giurrrrrr
    kannnnnnn!!!!! :O

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  3. hahahha!!!lawak la pakcik botak,,,nk try gopr kak..kdai ye kat ner..xnapok lagi kat mane....

    ReplyDelete
  4. ngok ngek la PB ni...
    hahahaha
    kat ane kedai ye kak na weh

    ReplyDelete
  5. hahahaha,, pasembor tu ada kentang rebus, ada sotong rebus, ada sengkuang, taugeh, tahu goreng cemtu..pastu kuah kacang yg merah :D alaa rinduu nak makan :((

    ReplyDelete
  6. pasembor patut ada seme tu, baru la namaya pasembor. smlm try mkn kat warung ni sbb terbaca kat blog ni. amat-amat mengecewakan. pasembor special langsung takde ciri2 pasembor. cendolnya pun amat mengecewakan. dah la mengidam masa mengandung ni...sian betul.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih byk...sudi...mempromosi. nk knal jgk...org nye

    ReplyDelete