Friday, July 29, 2011

Bahan bacaan bulan ini

Lama dah tak shopping buku dan majalah ni. Sejak mula buat crochet ni macam terabai je hobiku yg satu ini. last beli buku adalah novel RAM. Tu pun berbulan duk dlm plastik baru baca.

Dekat nk musim perayaan ni biasa mags tebal2 kan, biasalah isu puasa dan raya. Seronok membaca dan best sbb gambar banyak hehehe.

Bulan ni kita beli apa ye?


Intrend tu sebenarnya baru  sekali dua je beli. Huhuh saya bukan pembeli Intrend tapi kalu ada saya baca :D. Ni beli sebab nak tengok blog mekchu masuk majalah ;). Tteiba rasa eksaited tengok blog kwn2 masuk majalah kan ;)

Bahan bacaan kedua adalah Belajar Crochet siri 1. Puas cari akhirnya jumpa juga. Buku ni banyak ajar asas dan bagus utk saya sbb banyak lagi yg saya tak tau. Ilustrasi yg menarik dan best utk dibelek selalu. Ditulis oleh Lina A.R.

Selamat membaca uolls!

2 comments:

  1. Hola MarinaHunny,
    Terima kasih kerana membeli buku saya siri 1 jahitan crochet Lina A.R. Amat menghargainya. Sebarang pertanyaan sila ke FB account saya di >> Pinkyfrog Real / blog pinkyfrogshop.
    ✿ flower untuk Marina Hunny.

    ReplyDelete