Monday, July 25, 2011

Trip to Melaka Day 3- Perjalan pulang dan misi mencari tutti Frutti :D

Ari jumaat siap2 semua nk bertolak balik. Sblm balik mcm biasa sesi bergambar dulu hehehe.

ada je gedik2..hehehe


 keluarga besar awang dan minah tp sayangnya tokki dan tokwan dah xde..


keluarga besar kami. Dari kanan baju petak2 adik no 6, baju belang hitam merah no 8, baju putih abg sulung, baju oren dan baju pink ehem ehem :D, blkg saya spek hitam no 4, ayah dan mak, no 5, bakal adik ipar, no 7 dan suaminya. Sorang x dtg no 3.

 Adik beradik mak saya. Ikut turutan dr kiri ke kanan. Yg paling bongsu dekat bas.

 pose :D

Rombongan bertolak dr Melaka pukul 9.30 pagi dan bertolak ke KL. Biasalah rombongan akan ke Sogo kalu x silap tp kitorang yg naik kereta berpisah di sini lah. Saya dan pakcik botak ada misi lain. Hehehehe

Misi pertama adalah menghantar klip rambut kepada Kak Maslina. Alang2 dh nk pegi KL kan terus hantar lah.

klip rambut order dr Kak Maslina


agak keliru jugak mencari tapi akhirnya jumpa..hehehhee. Comel giler kak maslina ni. Lagi comel tgk live. Sofea dh pakai sepit dh.. :D. Terima kasih Kak Maslina kerana order sepit rambut tu, ni 1st customer saya. Lain kali order lagi ye kak ;)

Misi kedua adalah : Pakcik botak nk jumpa kawan dia. Kawan dia ni baru bukak franchise Tutti Frutti ye. Selama ni duk baca kwn2 belog duk citer betapa sedapnya TF ni. Huhuhu. Lokasi adalah di Bandar Sri Permaisuri.







1 bekas RM19++ kalu x silap. Tapi mmg sedap lah!

Best nye Tutti Frutti, nak lagi!

7 comments:

  1. pian tu kwn hubby awk ke...hehehe...sya kenal pian tu..kitaorg kije dlm co group yg sma skrg ni..

    singgah sini sbb tertarik ngan n3 TF tu...slm perkenalan & i follow

    ReplyDelete
  2. mahal dari baskin robbin nih huhuhu

    ReplyDelete
  3. akak tak pernah lagi merasa Tutti Frutti :(

    ReplyDelete
  4. sedapnya.. kat melaka dah ada ke 2t fruti nih.. harga dia sekali makan jer 3.5kali punya belanja lunch gua nih weh, hahaha!

    ah.. tak kira, nak carik gak, meoww..~

    ReplyDelete
  5. alamak kembang hidung akak bila kena puji..terima kasih pujia ak yg comel ni... nanti akak buat n3 pasal sepit rambut marina

    ReplyDelete