Friday, July 8, 2011

Murtabak raja

Dah lama dh tau psl murtabak raja ni tp tak beli beli pun. 2,3 hari lps p Giant, masa kuar tu ada sorang promoter suruh rasa murtabak raja. Haaha saya terus la nak beli sbb mmg dh lama nak makan. Sebijik 3 inggit.

Balik opis semalam pun beli lg, depan opis pun ada dia buka gerai. Sedap lah..



Nak beli 2 je tp adik tu kata ada 1 lg last. Lat2 beli la 3 biji. Habis jugak!

ni gmbr google, gmbr betul lupa nk snap.

murtabak ni kecik je tp tebal. Mmg sedap woh!

5 comments: