Friday, July 8, 2011

Murtabak raja

Dah lama dh tau psl murtabak raja ni tp tak beli beli pun. 2,3 hari lps p Giant, masa kuar tu ada sorang promoter suruh rasa murtabak raja. Haaha saya terus la nak beli sbb mmg dh lama nak makan. Sebijik 3 inggit.

Balik opis semalam pun beli lg, depan opis pun ada dia buka gerai. Sedap lah..



Nak beli 2 je tp adik tu kata ada 1 lg last. Lat2 beli la 3 biji. Habis jugak!

ni gmbr google, gmbr betul lupa nk snap.

murtabak ni kecik je tp tebal. Mmg sedap woh!

5 comments:

  1. masa akak baca blog ko nih dik..
    8/7/2011 pukul 11.24mlm.
    kondisi perut = lapar.

    bila tengok gambar murtabak nih.
    tak. kakwos tak rasa lapar.
    tapi rasa nak marah.
    kau siksa pancaindera ku dik..

    *merangkak-rangkak keluar dari blog ko dgn airlior menitis*

    ReplyDelete
  2. cedap eh .. hurm kena tunggu bulan posa baru jumpa mertabak raja kot :)

    ReplyDelete
  3. kat mane murtabak ni ?
    cam best je gaye nye
    den dh la fan mati keras murtabak..haha

    ReplyDelete
  4. Murtabak Raja ori dari kelantan.. boleh didapati di Honey3, Tingkat 2, Bangunan Medan MARA Kuala lumpur. layari www.murtabakrajaon9.blogspot.com

    ReplyDelete