Friday, July 15, 2011

Giliran blogspot pulak nak kena hack. Sila cek blog anda.

Tadi buka blog mekchu. Blogspot nak kena hack pulak. Siap ada turn tu. Takpelah kita sama2 cek ye. Buleh klik kat sini. Terima kasih mekchu bagi link ni ;)

KLIK SINI

Nasib baik saya xde dalam senarai. Tap xtau la kut esok2 masuk senarai.

klik utk membesar bagai johan ye..

bila dh bukak link tu, kalu nk senang cari korang tekan ' Ctrl + F' nanti akan kuar find tu, pastu taip nama blog korang ye.

Kalu ada kena wat backup blog lah. Saya dh buat dulu tp skrg ni abai cam tu je.

Sharing is caring.

2 comments:

  1. ok blog aku kosong, eh aku dah explain pasembor dkt komen blog entry ko :p

    ReplyDelete
  2. ok blog aku kosong, eh aku dah explain pasembor dkt komen blog entry ko :p

    ReplyDelete