Monday, January 25, 2010

Pembukaan kedai Ariani di K.Trg

Salam uolls,

Semalam dlm paper ada bgtau butik Ariani akan start buka ari ni, kul 12 ekin bini mawi dtg..dia kan model Ariani best le dia dpt tudung Ariani free so tghari tu opismate saya ajak g tgk kedai tu pastu g mkn sekaligus..


Smpai je kedai tgk org penuh rumbu dah..sy msuk sekerat je pastu kuar balik, x sanggup dowwh..tp si farah masuk le.dia mmg gila tudung ariani..saya dgn mama yati tggu luar je..


lawa design dia dgn warna korporat Ariani-fink kaler lg..



tgk le org berpusu2 masuk..oohh sesak2..



banyak dpt bunga smpai kat jalan raya depan pun dia letak..




bunga lagiks..tp ok jg kalu beli masa ni psl dia wat sale..


Saya rasa la kan, org trg mmg menunggu2 pembukaan butik ariani kat cni, tmpt dh strategik tgh2 bandar..dekat sgt dgn opis sy..


Tp tu le, sy berkenan jg ariani ni tp rs mcm x mampu je..  :'( isk isk..hehehe xde la, sy x kisah brand apa2 pun asal sy berkenan sy beli je tp x sanggup nk beli tudung yg harga rm50 ke atas..mahal sgt rasanya..hehehe


Tp kalu ada org belanja apa salahnye...hahahahahahahaha :-D







5 comments: