Saturday, January 16, 2010

Refleksologi kaki

Salam uolls,

Siang td ada family day wisma darul iman, opis suami saya, diorang wat kat TTC..so g le tghari tu mkn tghari kat TTC..

smpai je TTC budak2 opis kata nama hubby naik ms cabutan bertuah tp sbb hubby xdtg so xdpt le..hahaha nk dtg awl cmne, blik rmh kul 4 am..dgn sy sekali xleh tdo pastu pas subuh tertido smpai kul 11.30..kehkehkeh..

hubby terkilan jg psl katanya nama dia xpnh naik kalu ada apa2 cabutan bertuah..hehehe saya kata xpe lah xde rezeki la tu..

utk mengubat hati yg lara hahaha lara la sgt, kitorang g jln2 xde tujuan kat giant..sekali teringin plak nk wat refleksologi kaki ni..mmg lama dh nk buat tp asyik bertangguh je, malu lah, sakit lah..so td sbb xde apa nk buat sy nk try le..


 sy wat dlu..best sgt..hubby takut2 lg nk cuba..kehkehkeh



pandai kakak ni urut, smbil urut sambil promote bekam, ubat buang toksik la..hehe sy kata tggu dpt gaji baru le..hehehe mahal jg ubat yg dia promote tu..



muka menahan kesakitan dan sendawa..hehhee bnyk angin pakcik botak nih..




hubby pnya suami kakak tu yg urut..

Pas urut tu ok la rs kaki, dia kata kami berdua ni x ckp air putih..mmg pun, kurang sgt minum air..pas ni kena jaga kesihatan betul2.. nt gaji baru blh urut lg..hehehe


cubaan utk melihat gerhana matahari separa, dr spek ni x nmpk la psl pakai kamera hphone sajorks..tp ms kitorang tgk tu nmpk la gerhana tu baru nk jd separa..

3 comments:

  1. i ada sikit masalah nak minum air putih ni... tatau la knp.. kalau minum banyak2 rasa nak muntah jer,..kesian kidney i hehe..

    ReplyDelete
  2. ye lah lady, rs nk muntah je bila minum bnyk2 tp kena paksa tau..bahaya pd buanh pinggang

    ReplyDelete
  3. wahh macam bes jek kakk urut refleksologi tuuu

    dalam berapa minit ek.. lama ke

    ReplyDelete