Thursday, January 14, 2010

bersukan menyihatkan badan..hehehe

Salam uolls,

Ptg td ms kat opis hubby call ajak main badminton dgn officemate dia..adui mana nk cri kasut sukan ni, yg ada tu hubby pakai so sy kena cri lain le..sudahnye g bata kat giant tgk cantik plak kasut2 cni..samabr le 1, klu x main bdminton pun mmg cadang nk beli psl nk exercise..bmi sy dh 22, takut naik lg je..doc pun dh sound2 srh diet skit2, jaga makan..

 trus buka dlm keta, x myempat..


smpai je kat stadium tertutup, dh penuh org..kitorang pnya court pun geng lain dh main, kena tunggu  turn lah, maybe sbb hari khamis org penuh dewan le..

 game pertama bermula, suamiku si baju kuning sedang menunjukkan skillnya..hahaha



 berehat jap tgk bdk2 pompuan main..


sudahnya saya lepak kat tepi smbil bc novel, kehkehkeh nasib baik dh standby novel

Esoknya operasi baru akan bermula, nk g jogging kat tepi stadium..mintak2 jadi le pegi, takut jogging ats katil je..hehehe



2 comments:

  1. wah workout yg sangat bagus ni mesti burn banyak calories kan hehe..

    ReplyDelete
  2. kehkehkeh..workout sgt la..sy duk tepi tgk je..pagi esoknye bru p jogging

    ReplyDelete