Thursday, January 28, 2010

Yg ditunggu2 sudah tiba..

Salam uols,

Awal minggu ni saya ada beli 2 brg scr online..yg satunya tu ada mslh psl pembelian so agak lama jg menunggu..last2 skali ari ni baru sampai dua2 brg tu..


 brg pertama adalah.............


  buku asas solekan oleh Amy Janz dan Lily Haslina Nasir.. thanks a lot to Gee Cantik sbb tolong menyetelkan problem pembelian..hehehe



pakcik botak dgn rakusnya membuka bungkusan ke 2..



brg ke 2 adalah 28 palette blusher yg di beli dari amira ..



antara kandungan buku asas solekan..bagus bg mereka yg nk mendalami ilmu conteng2 muka nih..


jenis2 produk dan kegunaan..


hepi la dpt 2 brg nih..hehehe


~Esok ptg ada personal make up class bersama Nik-Eternal Touch..yuhuuu!!

5 comments:

  1. bestnya.. siap dpt blusher. berapa RM beli tu?

    ReplyDelete
  2. ratna, blusher tu bkn dpt percuma sbb beli buku tu..blusher tu rm 60 x trmasuk kos delivery, buku tu plak rm19.90..

    ReplyDelete
  3. lady, bnyakkkk..bagus sgt..gmbr pun cantik..

    ReplyDelete
  4. salam... nak tanya kak.. buku asas solekan tu ada tak ajar cara mekap pengantin? atau basic ja... dan lagi satu, dia ada letak jenama produk yg dia guna tak utk mekap? tq kak. tlg email kt farahasnol@hotmail.com kalau ada nak beliii! hehe

    ReplyDelete