Monday, June 14, 2010

Cuti sekolah = kawen

hahaha betulkan, masuk je cuti sekolah, banyak la dpt undangan perkahwinan..

Tahun ni opismate sy 4 org kawen, 2 dh kawen aw thn baru ni, lg 2 musim cuti sekolah skrg ni le..


Perkahwinan Syahrul dan RossTiena. Mjlis sblah lelaki di buat hari khamis. Nk dijadikan cite sy dan pakcik botak sesat sblm smpai rmh si syahrul ni, smpai je trus mkn, lapar giler..dia punya acar umbut nyor mmg meletops!

 bergmbar dgn pengantin itu harus!


cubaan membuat muka garang..grrr..

budak 2 org ni ada main ni..hahaha


Perkahwinan Hidayah & Muzri. Majlis nikah hari jumaat. Saya 
jadi kak andam nye..


pengantin baru yg masih malu dengan pengantin lama yg x malu..hahaha

hadiah dr ofis..tv 29 inci

perkahwinan farian & mamat. farizan ni adik kwn sy. dia org seremban, yg mamat tu org sebelah kampung saya..kira majlis sambut menantu belah lelaki le..

ni le kakak pengantin yg dh jd mak buyung, skrg pregnant 6 bln.dia ni kwn masa diploma perikanan dlu. kami 1 bilik. saya dan pakcik botak pegi ms dia kawen thn lps yg jmpa rmh nabil tu..hahaha


pas majlis farizan & mamat, trus bergegas ke rmh dayah psl dia kenduri hari yg sama jg. sy g awal skit psl nk mekap dia. dayah request xnk mekap tebal, xnk pkai bulu mata. nasib baik kulit dia dh mulus, kening dh cantik..sian pakcik botak kena tggu kat luar..

perkahwinan najwa hanis & farizul. najwa ni opismate pakcik botak. pas slesai mekap dayah dtg sini plak..sweet je tema dia kan..


pengantin yg sweet dan pengantin yg masam psl dh berpeluh2..

penat gile hari jumaat tu uolls..dlm 3 kenduri tu mkn skit2 je psl haus sgt jadi minum air bergelas2..sudahnya kul 7 lapar..teringin nk mkn spagetthi, trus ajak pakcik botak pi cari bhn kat hock kee seng. smpai rmh kul 9 sup sap sup sap kat dapur dh siap..buat spagetthi yg simple je, tp sedap giler ahhhh..puas hati mkn buat sndiri. kalu mkn kat kedai sllu je rs x puas.

sip msk hmpir kul 10 mlm..korbankan diet mlm..hahaha aku siap tambah lg..kahkahkah

4 comments:

  1. dalam banyak2...gambar spaghetti tu jugak yang menarik hati ku..hehhehehe...

    ReplyDelete
  2. kita copy gmbr kita ms kenduri tu yee.. ;)

    ReplyDelete