Wednesday, March 18, 2009

Jalan2 pi seremban jmpa rmh nabil..

Salam,

waaahh..tajuk n3 x bley blah..tp mmg jmpa umah nabil pun, blkg umah dia ada bekam lintah lg..hahaha..xde maknanya, sobona eh, eden nk cito yg eden g jln2 kek soromban nih ha..kwn eden kawen kek PD..apao2 hal layan gambo eh..hikhikhik..


baru sudah akad nikah, ai dan pengantin lah..cik umis kat tepi tu bila lagikss..

tema warna hijau u..sweet sgt..

mlm tu k.ja ajak mkn nasi lemak mambau..sedaap sgt wa ckp lu...ni penangan vp las, asyik duk tayang nasi lemak mambau..huhuhu

sori ye u olls, gmbo silau..tp nasi lomak dia mmg meletops..!!


abis kenduri tu, k.ja ajak tido kat cni..glory beach resort..tantek..

jumpa pokok ni tepi jalan..sweet sgt, rs mcm duk kat jepung..

otw tu kan jmpa sign board nih..ehehehe..x bley blah..

ni pntai dia, syiqah majuk coz xde org nk teman dia main air..tp pantai dia kureng skit sbb ujung sana ada kapal hntar minyak..

2 org anak dara yg gediks yg xleh mandi laut..

mlm tu kitorang mkn kat secret recipe, posing x bley blah..

ni ai punya spagetti tp rs dia kureng las, sedap lg pizza punya..

hari last tu apa lagi, jln2 kat jusco las..cuci mato..model tgh bergambar dpn jusco, nk jadi duta jusco ke 2 katanya..hehehe marah lah duta jusco tu..

nk beli bnda lain tp terbeli bnda lain..apapun ai redha je..hikkss.. CR offer u olls..

x lupa jg novel misterius ni beli kat mph

ai pun nk bergambo jg, mana aci, ni kan ai punya blog...enterprem skali dgn syiqah..


ahad mlm tu kitorang balik las, naik bas u olls..lawa dia pnya terminal 2..

5 comments:

  1. wah..sonotnye dpt jln² ye...

    http://rynn2506.com

    ReplyDelete
  2. seronoknya berjalan dan bercuti. akupun tahun ni belum lagi sampai PD. dengkinya.

    ReplyDelete
  3. nampak..spageetti..td.nyammie..

    ReplyDelete
  4. Di sini ingin memaklumkan koleksi batik kelantan telah pun di update ke blog kami.

    Sila berkunjung ke http://www.an-exclusive.blogspot.com

    atau pum ke http://ww.an-wardrobe.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. bestnya....makan kat SR....sampai senak perut

    ReplyDelete