Tuesday, March 24, 2009

Keja hari ni..

Salam,

Ari ni saya duk tercongok dpn pc siapkan presentation utk bos meeting dgn HQ Perikanan khamis ni
xtau dah nk edit apa, bosan duk wat bnda yg sama
faz bru tgk, dia kata dh ok dh
tp tn hj x tgk lg, rasanya kalu dia tgk kena edit lg

oh ye, ari ni ari selasa kan? esok rabu, lusa khamis..yahuuu

oh lupa pla..jumaat ada demo dcl kat umah busu..nk kena cari 1 tmpt lg
sape la yg sudi nk sponsor tmpat utk wat demo? mkn2 di tanggung..huhuhu

Lupa nk bgtau, kemaren (kemaren tu org ganu mksudkan semalam ) sy nk post n3 1 resepi tp mcm hampeh plak..
dia kuar error..xpnh2 jd mcm nih..

0 cuit-cuit:

Post a Comment